|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Byłem sobie w Ab i weszłem w teleport
![]() Ide, błądze, wszędzie lawa ,ide dalej około 20 poison spiderów ![]() Klikłem na line, odwróciem głowe i odwracam z powrotem... Are you dead. ![]() Co gorsze patrze, are you poisoned. Wchodze na tibia.com i... KILLED BY GIGANT SPIDER! ![]() Jeśli wiecie gdzie to miejsce jest i zabiliście tego GSa, to powiedzcie co tam jest. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Ta lokacja to ogromne elfie wiezienie - HellGate i owszem jest ta, GS i wiele innych potworow. W miejscu z GSem jest rowniez zwiazany pewien quest.
Btw, jesli to bylo dzis na Azurze to znalazlem Twoje cialo ![]() Edit: Po Twym podpisie widze ze na Isarze - zatem znalazlem cialo innego nieszczesnika ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() /\
|| Magus, sadzac z jego podpisu to jednak nie byla Azura... ![]() Mi sie przytrafilo cos podobnego - ktos zlurowal arkaniste do ab, wszycy do depo uciekaja a ja jakby nigdy nic robie sobie UH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Co się tyczy GS-ów to skubańce lubią bagniste tereny...ciągle je ktoś luruje w pobliże Venore... 8)
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Hej przeciez nei jest w HG powiedzian ze od ktoregos levelu... Mozesz pojsc tam nawet na 8
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() to jest hele gate pod Ab'dendriel klucz po 5k i tam jest gs na koncy korytazy z p spiderami wiem bo jak bylem ostatnio w cafe ro kles 8lvl tam nie hococy wlazl
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() najlepsze w poscie tego pechowca sa pytania:
" Are you dead. Co gorsze patrze, are you poisoned." polewka z goscia czy jestes martwy ? czy jestes ztruty ? spytal grzecznie giant spider i zezarl go ze swoimi dziecmi(piosonami) ![]() ![]() ![]() ladna bajka???? |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() no V.E.N.O.M. ładnie tak sie wyśmiewać z noobka?
![]() ![]() ![]() ![]()