|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Gadasz jak PK'er...
No coz... White skull dostajesz jak atakujesz człowieka bez skulla... Golden skull dostaje inny człowiek jak atakuje Ciebie gdy masz skulla... Red skulla masz jak zabijesz 3 ludzi na dobe, 5 ludzi na tydzien lub 10 na miesiąc...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() A zapomniales o zielonej <chociaz malo wazna> Zielona jest na "party" tylko ludzie z party widza ta czaszke mozesz wtedy zabic tego kogos i zaliczy ci jakbys zabil kogos z biala czaszka. A ta czaszka jest po to zeby jak trenujesz nie miales White Skull Chyba tyle czaszek jest.
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Ja dostałem żołta(albo jak tu mówią złotą) dostalem jak rzucilem w siebie poison fieldem... Może to również taka dla samobójców?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Czemu tylko tyle napiszcie mi jeszcze po ilu znikaja czaszki kazdego koloru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Ehh.
Red Scull znika po miesiacu Bialy scull w zaleznosci jesli kogos zabijesz to po 15 minutach, a jesli tylko uderzysz to po 2-3 minutach |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zółtą czaszke widzisz tylko wtedy gdy masz białą i ktoś cie wtedy atakuje, wtedy pokazuje sie mu żółta czaszka. (Przydatna opcja podczas wojen ^^ )
@Re Down Czaszka znika po 15 od czasu zabicia drugiego gracza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() A jak zabij dwóch kolesi naraz to czaszka znika po 30 minutach????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Biała czaszka znika po 15 minutach. Nie ma czegoś takiego jak sumowanie czasu. Ten czas może być wydłużony jeśli ktoś/coś Ciebie zacznie atakować lub Ty kogoś/coś.