|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blas Etur
Profesja: Knight
Gildia: Rzeczpospolita Tibijska
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Moze mozna by bylo wprowadzic taki system przy ustalaniu profilu jak na mytibia.com ze aby miec w profilu dane i imie swojej postaci musisz w jej opisie na tibia.com ustawic podany kod, bo juz kilka razy spotkalem sie z podawaniem danych nie swojej postaci...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() no i co z tego....komu to robi roznice jak ktos se chce wpisac ze jest Gm ciacho czaczerow albo bubble to ma prawo.nie ma tu ograniczen
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() glupia propozycja...-.- wyjdz...
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jak czytam posty uzytkownika nie patrze jaki ma lvl, a jaka wiedze i w jaki sposob sie wypowiada, dla mnie nie ma roznicy czy ktos ma 10 czy 100 lvl, wiec niech sie podaje za kogos innego jesli mu to taka satysfakcje sprawia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() A zapominacie o tym, że komuś innemu może się nie podobać to, że ktoś się pod niego podszywa?
Według mnie propozycja wcale nie jest taka głupia...
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Na MyTibia to jest zrozumiałe, to jest wielkie targowisko wiec osoby muszą być potwierdzone, ale na tibia.pl nie widze sensu bo po co? Te opisy są tutaj jako dodatek. A w ogóle jak ktoś chce ukryć swój nick (na przykład ja ukryty mam za inicjałami) to co ma poczac? Przecież nie istnieje posiać EIE więc system nie zaakceptował by moich danych...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blas Etur
Profesja: Knight
Gildia: Rzeczpospolita Tibijska
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Moze i macie racje, ale chyba nikt nie chcialby aby ktos podawal sie za niego na tym forum... A gdyby ktos nie chcial podawac swojego nicku to po prostu by nie mial profilu z danymi postaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() @up
Wtedy wyślij do tej osoby PW. Jeśli się nie zgodzi, napisz do któregoś z moderatorów, my już znajdziemy takie argumenty, żeby się zgodził.