|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Mam pewien problem. Otoz moj internet jest udostepniony dla drugiego komputera. Kiedy gram sobie w tibie, nagle dostaje lagi, poniewaz na drugim komputerze ktos sciaga sobie obrazki lub inne szity robi, ktore obciazaja polaczenie na max. W zwiazku z tym mam pytanie: czy jest jakis program/sposob na ograniczenie predkosci polaczenia internetowego komputerowi, ktoremu udostepniam polaczenie?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() jeśli ściąga na torrencie,to może ustawić prędkość ściągania na mniejszą,co daje ci mniej pingu.Ale jeśli ściąga np. z IE to ściąga zx maksymalną prędkością,i wtedy pozostaje czekać,odciąć kabel jeśli ty masz władzę
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ustaw sobie jakis proxy serwer na pierwszym kompie i zablokuj mozliwosc sciagania plikow wiekszych niz powiedzmy 5mb;] Ale nie wiem jaki wplyw to bedzie mialo na system. Osobiscie tez nie wiem, czy sa odpowiednie programiki na windowsa.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Ja uzywam netlimitera. Prosty programik
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Netlimiter..? Musze sprawdzic, nigdie o nim nie slyszalem.. Czyli na jakiej zasadzie on dziala.? Mozesz napisac? I to freeware?
Darth Taca: wiesz co to spocony cyklop? xxx: nom wkurza mnie ten bug ;/ Ostatnio edytowany przez Taka Tuca - 24-12-2005 o 20:40. |
![]() |
![]() |