|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Oto wycinek z pierwszej strony Gazety Wyborczej ze środy, 21 grudnia 2005. (zeskanowany przeze mnie)..
..a wraz z nim, mini zabawa: Co mówi Marcinkiewicz? Obejrzyj komiks i dopasuj kwestie do obrazków ![]() ![]() Moja wersja: 1. To co, stary, wpadnij na sylwka. 2. Mówie ci, takie dupeczki będą. 3. I jeszcze kazdy po kielonku dostanie. 4. No. Wpadnij, a ja lece, Nara. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Obrazek nr.1 :Czas się wziąść za ten kraj.
Obrazek nr.2 : Podwyższymy skór***ynom za Gaz Obrazek nr.3 : Barman,kielicha dla lidera! Obrazek nr.4 : Jeszce emerytom obietniemy równo! PS.Fajne ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-12-2005 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Walekifa: eeee, gadke miales swoja wlasna chyba wymyslec,
ja nie mam inwencji tworczej i nic lepszego niz autor napewno nie napisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1: i mówie ci! weszła do mojego pokoju całkiem naga...
2: ...pewnie liczyła że mam takiego ogiera... 3: ...no i zobaczyla mojego jak stał dzielnie... 4: ... nie rozumiem tylko czemu wyszła!?
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Rox! Ciekawe rzeczy dają teraz w gazetach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() 1. Mowie ci.. rowna impra byla...
2. TAAAKKIIIEEEE karaluchy tam mieli 3. Chamy tylko tyle piwa mi nalali.. 4. a TAAAKIIIIIEEEE wysokie... 1 2 3 4 Ostatnio edytowany przez Arthus Drag'Tail - 22-12-2005 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() 1.Kochanie uspokoj sie.
2.Mowilem Lepperowi aby sake nie przynosił 3.Wypiłem tylko kieliszeczek 4.W duzej skali
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() 1.A kiedy bylem taki maly...
2.Jadlem tyle chleba i ani ciut mniej! 3.Za to mialem takiego! 4.A jak bylem w Zakopanem w 1979, bylo tyyyle sniegu!
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 22-12-2005 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Wczoraj Lech przyniósł alkohol, na nową kadencję
2. Taaaka była butelka 3. Na początku tylko tyle sobie nalałem 4. Potem to się potąd na***ałem ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() 1. Spoko, stary, odłóż tę piłę, serio...
2. I mi sukinkot ją zajął! 3. Suszy mnie! Po kielonie! 4. O! Jak mi tu samolot przeleci!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() 1) Mówie Ci, taka impra będzie
2) Przynieś skrzynkę wódki 3) Ja przyniose kieliszki 4) To "do zoba" na imprze
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Nawet nie masz co ze mna probowac! Znam karate.
2. Taka cegle bym glowa rozwalil. 3. Technika koci pazur. Miaaauu! 4. Spieprzyl dziad, az sie kurzy. Nawet fajna zabawa ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up kurde, ukradles mi pomysl z karatem
1. zamknij morde czarnuchu bo zara dostaniesz z karata! widzisz ta reke? 2. a teraz widzisz 2? patrz jak piz*ne z karata w tego stola... 3. widziales? taka dziure wy*ebalo. 4. juz po tobie... ijjjjjjjkidoookaaaaa..... wiem... gowniane... ale chwilowo brak natchnienia ![]()
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 22-12-2005 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() 1. Widzisz Romuś, jaka ta natura sprawiedliwa jest? Lesiu jest taki...
2. Ale ma takiego... 3. A ty masz takiego... 4. Ale przynajmniej jesteś taki! Nie łam sie!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP. LOOOOOL te punkty 2 i 3 to dobry pomysł
![]() 2) Ja mam takiego. 3) A on takiego ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() 1 donald połóż piłę
2 < modli się> 3 tylko tyle, a byś mnie u*******ił 4 Uspokoj się, spier.dalam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() 1. Yo ziomy
2. Zbudujemy mury.. murowane mury 3. A wtedy przyjdzie ten Crazy Duck.. 4. A mury runą runą, runą...
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. (...) I wiesz on tak leciał i pikował...
2.Potem *******noł w pobliską stodołę... 3.Wyszedł z tego samolotu taki mały krasnoludek... 4.I mi powiedział, że PiS (piwo i spirytus) ma mnie w dupie. A potem puknoł się w czoło i zniknął...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() HAha ale wymysliles, hmmm co ja tu wyskrobie....
1.Surfowalem, Surfowalem (na desce) ![]() 2.nagle nadeszla wieeelka fala xD 3.Ja w stosunku do fali bylem malutki ![]() 4.Zmiotla mnie w****u i nie wiedzialem gdzie deska poleciala ![]() Btw. nie mam weny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Typ zapie***la typiare. Typiara tak młodziutka, żwawiutka, zna wszystkie motywy i motywiki.
2.No i tak ją sobie rucha zadowolony, ale w końcu mówi: 3.Nie no ogólnie fajnie sie ruchasz wszystko wporzo, tylko... cycki masz troche małe. A ona na to 4.Ale tato, ja mam dopiero pięć lat... No i takim rodzinnym akcentem rozpoczynamy kolejne obrady sejmu. |
![]() |
![]() |