|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Sprawa jest taka. Przeglądałem sobie potwory na tibia.pl i przypomniałem sobie jak spory czas temu widziałem film, jak jakiś druid przywołał potwora wyglądającego jak skrzynia. Przeszukałem forum tibia.pl i znalazłem ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=nowy+potw%F3r Potwór nazywa się mimic i jak pisali w tym temacie kosztuje tylko 250 many. Więc postanowiłem się nim pobawić. Ale ogarneło mnie zdziwienie, jak odkryłem, że nie mogę ani go przywołac, ani się w niego zamienić, następnie poszukałem go w tibia.spr ale także go nie znalazłem. Czyżby Cip Soft wykasował z naszej pamięci tego potwora !?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Tak, mimic został permanentnie skasowany w grudniowym update i juz nie da sie go przywolac. Tyle na ten temat.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pesowka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ManiacY of PolacY
Świat: Hostera7.5(Ots)
Poziom: 63
Skille: 24
Poziom mag.: 51
|
![]() Hej wiejdź sobie na tibia.com ten mimic
Character Information Name: Mimic Sex: male Profession: Druid Level: 16 World: Secura Residence: Thais Last login: Oct 28 2005, 05:30:30 CET Comment: Your soul is mine! Account Status: Free Account Account Information Real name: Mimic Gold Location: Canada Created: Jul 04 2003, 17:52:12 CET |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Lol, co ty gadasz? Mimic, to był zwykły potwór wyglądający jak chest, silny jak wolf. Był to zwykły żart Knightmare'a.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() To był chyba taki żart na Prima Aprilis..
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Mimic nie został skasowany, "klient" ciągle wie o jego istnieniu. Poprzednio przez niedopatrzenie można się było zamienić w niego, aktualnie jest to niemożliwe.