|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Kobyłka
|
![]() juz od dluzszego czasu zadnych newsow, wiesci, nic o nowym updacie... czyzby ten wielki dla magow i druidow swiateczny update byl poczatkiem konca ukochanej tibia.pl?
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Zartujesz? ledwo jeden update a juz chcesz drugi? widac Tibia.pl nie ma powodow do pisania newsow, byc moze niedlugo dojdzie news o nowym orshabaalu albo cos, nie martw sie Tibia.pl nie umiera
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-12-2005 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Ostatni news został napisany 6 dni temu, więc chyba nie jest tak źle?
![]()
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Potrzebne info na temat rozdzek i kosturow masz na forum (do czasu update'u glownej stronki mozesz poszukac), o szybkosci many juz pisano, a czary niedlugo zostana zmienione...Faktycznie, koniec tibia.pl
![]()
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Opisy wandów i rodów są już gotowe, lista czarów jest już aktualizowana. Co do newsów...no cóż, nie było o czym pisać więc po co mielibyśmi je pisać?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() coz... mi niechodzi o to co jest na forum, ale to co jest na samej stronce...
forum to forum, strona to strona ![]() wiem ze duzo wiecej dzieje sie na forum... ale samo forum to NIE JEST strona!
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() sam nie wiem
![]() moim zdaniem w "Bronie" powinny byc tez "laski" albo cos takiego i powino tam byc o rozdzkch i laskach, i chyba niejest zmieniona grafika brass helmeta... niby malo, ale jestem bardzo wymagajacym czlowiekiem ![]() edit: a, i uaktualniony dzial o czarach edit2: i zegarek na forum zle chodzi xDDDDDD
...always forgive... but never forgot!... Ostatnio edytowany przez SimonEKO - 31-12-2005 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wreszcie ktoś coś napisał o tym. Sam chciałem założyc taki temat.Nie dlatego że niema niusów ale że niema na stronie głownej info o różdżkach i laskach.Niezmieniono też czarów.A z tego co wiem to na forum już podali z czego wypada jaka różdżka i laska. NO więc moderatorzy: DO DZIEŁA!
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 2. Zegarek możesz sobie przestawić... Panel kontrolny użytkownika--> Zmień opcje--> Data i opcje czasu. LUDZIE CIERPLIWOŚCI! MOD TEŻ CZŁOWIEK!:[
![]() |
![]() |
#12 |
Fallen Angel
|
![]() Pragnę zauważyć jedno. Moderator też musi jeść, spać, pracować, uczyć się i mieć jakieś rozrywki. Ponadto jesteśmy sporo starsi od średniego usera, więc mamy mniej czasu. Jestem jednym z najmłodszych a mimo to moge poświęcić max. 2 godziny dziennie, i to nie codziennie, są dni kiedy wogóle mnie na forum nie ma.
![]() |
#13 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Poza tym my nie dajemy nieprawdziwych informacji, tak jak to robią *niektóre* strony. Wyznajemy zasade - jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy - lepiej poczekać i dać pewniaka niż sie pospieszyć i pomylić.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Stan: Na emeryturze
Imię: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Gildia: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
![]() |
![]() Cytuj:
Niedlugo zrobie Ciechocinek dla moderatorow;p ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
|
![]() Tibia.pl informacje z poprzedniego up date chyba gotowe?Denerwuje mnie to ze nigdy nierobicie rzeczy na czas...look na tibia.org juz wsyzstk prawie gotowe.A wy jak zwykle...Pustka stare info i jak tu was newbie polecac zeby poczytali jak grac w tibie...Od updata musi minac rok zebyscie cos zrobili...ogulnie No Coment choc juz skomentowalem.CYA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() tak bywa, przeciez sila adminow nie zmusisz do updatu.