|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
|
![]() siemq wszystkim
mam pewien problem niemoge se poradzic z wyslaniem paczki zaadresowalem karteczke umiescilem ja w paczce i przedmioty do eksportu ale jak mam ja wyslac jak probuje ja umiescic w skrzyncee to ona poprostu zosaje polozona na niej jak to sie robi?? posdro ;] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() upewnij sie ze label wyglada tak:
[1 linijka] osoba do ktorej wysylasz [2 linijka] miasto do ktorego wysylasz jesli parcel nie znika to tak: 1. albo nie ma w nim labela 2. label jest nie zaadresowany albo zle zaadresowany 3. parcel zostal juz uzyty jesli jestes pewny ze dobrze adresujesz label i ze napewno jest BEZPOSREDNIO w parcelu to upewnij sie jeszcze ze twoj parcel nie ma stempla. nastepnym razem szukaj!
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 02-01-2006 o 01:19. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() tak
upewnilem sie i jest wszystko dobrze ale niemoge wyslac a czy mozna do siebie samego?? ;] |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: się biora dzieci ?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tarla Shelder
Profesja: Sorcerer
Gildia: Naturals
Świat: Fortera
Poziom: 20+
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Mozesz aha aby sprawdzic czy paczka byla juz uzyta wystarczy spojrzec na nia i sprawdzic czy nie ma tam takiego czarnego koleczka z bialymi kreseczkami w lewym dolnym rogu tejze paczki
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() @topic omg. to są proste rzeczy
![]() 1.Kupujesz go na poczcie pisząc hi->parcel->yes 2.Do kupionego parcela dostajesz label w którym piszesz [u góry] name postaci [linijke w dół] Miasto 3.Label wrzucasz to parcela 4.Wrzucasz to ca masz wysłać parcelem 5.Wysyłasz Jeżeli parcel niechce się wysłać to co jest źle ?? 1.Źle napisana nazwa miasta/postaci do której adresujemy. 2.Niezaadresowany label. 3.Niewrzucony label do parcela. 4.Parcel został już wysłany. THE END !!! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() wiem ze czeba kupic
i kupilem nowa i niema pieczeci i zaadresowalem ale nie dziala moze lezy na tym ze adresuje do siebie bo chcem wyslac do carlin bo mam za duzo capiticy mozna do siebie wysylac??? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() a może spróboj najpierw wrzucić tam przedmioty i potem dopiero label?
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Imię: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Gildia: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
![]() |
![]() ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() idz na poczte z 15 gp kup parcel
w labelu napisz nick do kogo wysylasz i miasto np: Britney spears Carlin upewnij sie czy na skrzynce np cos nie lezy chociazby malo widoczny 1 worms itp itd i wrzucaj label nie musi byc na 1 miejscu w parcelu jak pisza niektorzy |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Czasami jest tak że dobrze zaadresowany parcel nie chce "się wysłać". Nie wiadomo czemu, ale tak się zdaża. Zdażyło się tak mi i wielu innym osobom. Kup nowego parcela, 15gp to nie majątek.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() a napisales imie i miasto malom literkom bo malo trzeba???
|
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Skarżysko-Kamienna
Profesja: Knight
Gildia: Dark Brotherhood
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up wcale nie trzeba pisac mala literą;
@topic pewnie zle napisales nazwe miasta to sie czesto zdarza np kazrodoon czasami pisza blednie kazoordon najczestrze problemy sa tez z miastem Ab'Dendriel, sprawdz dokladnie
#13 |
Guest
|
![]() Od ostatniego Update w albelu jest napisane od kogo sie dostało parcel, może chłopak ma jakiegos starego labela którego po update nie da sie dawac do nowego parcela :> (Może sie myle)
|