|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dobra, tu wrzucać będę (po raz tam któryś setny z kolei) swe grafy itp ...
odraziu do zieci (odrazu do rzeczy - jak by ktos nie kapował -.- ) Pierw daje Moją tapetke (w linku bo jest ona w 1024x768) (oczywiście 100% by me ;P ) - .jpg bo w png waży ~1,3 mb. >>>>TUTAJ<<<< oraz moj ostatni pixel art (limek mnie zmotywowal ![]() ![]() ![]() Tu duża wersja (300%) narazie to tyle z tych nowości ;P Napewno za niedługo znadzie się więcej ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 13-01-2006 o 20:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Hm, ta tapetka, że się tak wyraże lekko oczo***na. Ale nawet fajne nawiązanie do szpiegowskich kamer i systemów
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Czy ja wiem tapetka taka jakas too simple. Wole pix arta plx0r
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() jezeli chodzi o tapete to hmm....daje w oko dość mocno :/ tzn moje oczy by sie przy niej mocno meczyly bo w niektorych miejscach ma takie za jasne przepalenia i to mnie troche razi, a po za tym to tak dziwnie moim zdaniem kolorki nie pasuja
a pixeli nie oceniam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Javegier, Javegier... Znowu nas chcesz zachwycić swoimi grafikami, żebyśmy przez kilka godzin wlepiali w nie nasze piękne oczka i nie mogli ich oderwać? Chcesz zapanować nad naszymi młodymi (albo u niektórych już starszymi xD) umysłami? Planujesz zawładnięcie w dziale grafiki i rządzenie tutaj totalitarną władzą żelaznej pięści? To ci się może ud... chciałem powiedzieć "To ci się nie uda"
![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 13-01-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() You... shall not... PASS! (tj. nie zawładniesz nami!)
Grafiki- stać cię na lepsze, stary. ^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Nie podoba mi się ani tapeta (zbyt oczo***na, po za tym nie lubie takich klimatów) ani pix-art (taki po prostu.. brzydki :/).
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Rany Boskie jak takie cos mozna nosic na pulpicie :O
Bzytkie Avager, bzyyytkie ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Co chwile nowe projekty...Fake'ów nie dokańczasz, komiks jakiś zaczynałeś też nic nie wiadomo... Tapetka nie za ładna, za dużo czynników przyciąga wzrok.