|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
|
![]() siemq
mam pytanie mieszkam w niemczech ale jestem polakiem niewiem jak mam oplacic pacca w niemczech czy ktos zna jakis adress strony niemieckiego serwera gdzie pisze jak oplacic w niemczech prosze pomozcie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() tak wiem
ale jak ja mam pacca oplacic bylem na niemieckiej stronie ale tam nic niepisze o tym jak sie w niemczech kupuje tutaj pisze ale mozna z poslki oplacic dla polskiej strony a z niemieckiej nieiwem dzie co i jak a w polsce dopiero w maju bede moze wie ktos jak to zrobic a moze ktos oplaca z niemczech plz help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Siedlce CitY;]
Imię: Ferdek von Kiepski
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 8
Skille: -/-
|
![]() mieszkasz w Niemczech, zakladam, ze umiesz Niemiecki
![]() ![]() Pozdrawiam, Ferdek~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() umiem niemca
ale trudno niemca znalezc w tibii (jak dla mnie) a jeszcze z paccem a na stronie tibia.de nic tam niema ;/ o paccu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
tez tak sadze, ale z tego co slyszalem jakis debil (a raczej dosc duza grupka debili zwanych pospolicie poslami) przyjal uchwale ze obie formy sa poprawne. @topic: nie rozumiem w czym tkwi dla Ciebie problem. na tibia.com masz wszystko wyraznie napsiane - adres korespondencji itd. bierzesz te XX euro, wsadzasz do koperty, wypelniasz odpowiedni formularz na tibia.com, dostajesz ref number ktory dolanczasz do kasy w kopercie i za kilka dni masz pacca - to jedna z mozliwosci. jezeli nie odpowiada Ci ta opcja, to do jasnej anielki wybierz inna forma platnosci... na tibia.com masz wszystko wyraznie napsiane!
![]() |