|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Nie dziwi was że w wielkiej akcji WOŚP co roku używane są fajerwerki.Przecierz idą w to grube tysiące.Nie lepiej to przekazac na cel?
Wiem wiem są sponsorzy ale jednak to jest w pewnym sensie bez sensu ![]() Lepiej by ludzie przychodzili na festyn z własnymi rakietkami kupionymi w określonym sklepie a dochód pojdzie na cel ![]() Ok to tyle PoZdro Aha ja w tym roku dałem na WOŚP 15 zł ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 16-08-2006 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja to juz zauwazylem dawno ze ta kasa w niebo, leci bo z kad by mieli tyle a pozatym sam owaiak na najgorzej wyglada ja w tym roku wydale 1 zl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() heh, ta ... Wydają kase na to... Ale cóż, jakoś przyciągnąć tłumy muszą, nie ?
Mnie dziś wyłudzili na 10 zeta ;P , przyssały się takie dziewczyny i ciągneły kaske z mej kieszeni ![]() No ale racja, powinni to przekazać na rzecz tych potrzebujących, a nie ;/ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wszystkie fajerwerki są sponsorowane. Nie idą z kieszeni WOŚP. A one same w sobie są potrzebne - przyciągaja ludzi, a ludzie mają pieniądze, które mogą przekazać.
Jestem całym sercem z Wielką Orkiestrą. Niech trwa do konca świata i jeden dzień dłużej.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() No właśnie, Więcej Fajerwerków - Więcej Ludzi, Więcej Ludzi - Więcej Pieniędzy, Więcej Pieniędzy - Więcej Sprzętu Medycznego itp., Więcej Sprzętu Medycznego itp. - Więcej Zdrowych Dzieci
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
zalozycielowi tematu chodzi o to (przynajmniej tak zrozumialem), ze sponsor sponsorem, ale jezeli oddalby ta kase ktora wydawana jest na fajerwerki prosto "do rak" owsiaka to byloby lepiej. bo nie wiem czy ci przyciagnieci ludzie dadza wiecej niz warte sa te fajerwerki - osobiscie ich nie widzialem ale wiem ze taki pokaz juz nie najmniejszy kosztuje 10 tysiecy - ciekawe czy ludzie przyciagnieci fajerwerkami tyle daja.
![]() |
![]() |
#7 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak, ale wtedy nie ma reklamy. Sponsor daje fajerwerki (+ewentualna kasa) za to, ze wiadomo ze fajerwerki sa jego.
Poza tym fajerwerki musza byc zorganizowane. To powana i dosc niebezpieczna sprawa dla niewtajemniczonych, zwlazcza przy takiej jej ilosci. Gdyby kazdy mial przyniesc swoje, to cala zebrana kasa szla by na szpital dla darczyńców ![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
No wlasnie ta reklama jednak przemawia za tym ze te fajerwerki sa "wypalane". bo potem dobrze to dla firmy wyglada, kiedy owsiak gdzies tamnadaje ze dziekuje tym i tym za fajerwerki, i jeszcze w tv jak pokaza pokaz to jakies zlecenia na bank sie znajda. a wiecie co u nas w miescie jest? Mala Kapale Goracych Serc ![]() ![]() aha i my tez mamy serduszka, tylko ze z takim badziewnym napisem "Mala Kapela Goracych Serc"
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Jestem szczerze za WOŚP. Co do fajerwerkow to MUSZA jakos ludzi przyciagnac. A najbardziej denerwuja mnie takie gbury, co to mowia ze to Owsiak sam sobie z tego bierze, ze ta cala orkiestra zbiera 14 milionow ale zalozymy tylko 10 idzie na fundacje. a ja sie was spytam: A ktory z was przyczynil sie do pomocy chociaz 1% z tego miliona? i takie haslo pana Owsiaka: KTO ZROBIL WIECEJ?!
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Jak juz ktos powiedzial... To jest tylko po to aby przy pomocy charytatywnej, rowniez sie dobrze bawic. Szczerze mowiac to gdyby tych fajerwerek nie bylo to wiele osob by nie przyszlo...a jak wiadomo, jak ktos przyjdzie to sie dorzuci te pare groszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Dla mnie temat troche bezsensu, najlepiej wynic ich za to ze uzywaja pracy komputerow(prad, komputery tez kosztuja) to ze kupili np jakies tam napoje czy cos innego dla personelu (TO TEZ QWA KOSZTUJE!) -.- Na niektore rzeczy trza troche wybulic. Jak sa konieczne albo daja zyski. Jak to Tess powiedziala : "Przyciagaja ludzi- Ewentualna kasa".
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() No no rozumiem ale to jest na tak ogromną skale że to aż przeraża .
A i nie czepiajcie sie Owiska( ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Nawet sobie nie wyobrażacie ile ludzie z tych puszek wyciągają. Wyjmują to co dostaną, a potem wsypują dużo dźwięków żeby puszka nie była pusta. Rekordziści nawet po 7-8 stów przycinali. Gdyby nie to, to kasy zawsze byłoby ze dwa razy więcej.
do Onlympl: widziałem, słyszałem, a nawet w gazetach czytałem. Popytaj się swoich znajomych ![]() Ostatnio edytowany przez Youri - 10-01-2006 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @up O.O a skad to wiesz?
@down Nie to ja do tego nie mam watpliwosci ale myslalem ze gdzies przeczytal w kolorowej gazecie. Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 10-01-2006 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60