|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Mam pytanie czy gra w tibie natyle was wciąga że czasami niepujdziecie do szkoly
![]() ![]() Moji koledzy potrafia co drugi dzień nieprzyjsc do szkoly by zagrać hehe.Ja sam czasami okłamuje starych ze jetem chory i do szkoly nie ide ![]() Jesli byl taki temat to bardzo przepraszam sie niewtajemniczylem ![]() a tego bana to ja niewiem dlaczego ehh ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Brawo, jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości z oszukiwaniem rodziców i symulowaniem choroby
![]() W Twoim krótkim poście jest 6 błedów ortograficznych (maturę z polskiego oblejesz już po 3), pomijam literówki i interpunkcję (nie, interpunkcja to nie jest nowy rodzaj czaru runicznego w Tibii). Krótko mówiąc, dla mnie jesteś idiotą, ponieważ zakładasz idotyczne tematy. A "krok od bana" masz za założenie debilnego tematu, w którym pytasz tak zwyczajnie, jak zdobyć najlepszy miecz w Tibii. Gdybyś na chwilę wysilił umysł, pewnie byś zrozumiał, że ten miecz albo nie istnieje, albo jest w queście z bramką od 150 lvl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie
![]() ps jestes noobem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Ja i kolega kiedys nie poszlimy do szkoly tylko na wagary do kafejki aby grac w tibie jejeej spoko bylo a ten pomysl z udawaniem choroby tez go stosowalem (zawsze dziala)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Ja czasem zrywam się z 2 ostatnich lekcji i sobie gram ,ale z całego dnia to może z 4 razy zwiałem tylko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
"Nie wolno obrażać ani poniżać innych osób. Dotyczy to zarówno użytkowników forum, osób znanych ze świata codziennego, jak i postaci w grze." , oraz: "Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe" (tutaj ktoś złośliwy może się przyczepić, ale słowo "n00b" jest dla niektórych baaardo obraźliwe i zwrócenie się do nich w taki sposób może być nadepnięciem na ich odcisk [ranisz uczucia!]) II primo ( ![]() Po 3: W Internetowym Słowniku Skrótów i Wyrażeń znalazłem takie coś: "LOL - Lots of laugh" więc (o ile znasz Język angielski) powinieneś wyczytać, że niewinne lol oznacza nic innego tylko... śmiech, a zatem nie można wyzywać innych od "lolów" (śmiechów [to żenujace]) ONTOPIC: NIGDY nie wagarowałem i NIGDY nie zamierzam tego robić (zalezy co dla kogo jest wagarami np. udawanie choroby) I na tym zakończę moje pełne boleści wywody.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Owszem...
Zdazylo sie wieeeeele razy ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się całkowicie zThenatooratem (szczególnie, że chodziliśmy do jedned klasy
![]() Ja na wagarach nigdy nie byłem, a chodze do 1 gim (troche już tego zeszło), nigdy nie udawałem, że jestem chory bo później trzeba nadrabiać ![]() Widać to po pierwszym poście. Ja sam nie jestem dobry z polskiego, ale ty jesteś w tym totalny "n00b". Poprostu brak mi słów, szkoda mi ciebie.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz nie oceniaj go po jednym poscie i wcale nie myślę że wyląduje na śmietniku ,ja też wagaruję i to dużo a problemów w szkole nie mam to że nie uciekłeś ani razu z lekcji ,to nie wiesz jaka to jest przyjemność zerwać się z lekcji posiedzieć nad rzeką ,jeziorem z kolegami i pogadac sobie z nimii o codziennym życiu. A jeżeli miałbym przyczepić się do czegoś w tobie jak ty czepiasz się do Duwarf to spójrz na swój podpis i pomyśl jak reprezentujesz siebie i swój naród . ( Te słowa oczywiście były kierowane do Slajt )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Oh yea, i just luv' polack's plx ?
![]() |
![]() |
#11 | |
Szara eminencja
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jak słyszę "brakuje mi 23k exp - nie idę do szkoły" to się śmieje. Dla mnie "tibia" to nie powód, żeby się zrywać:/
![]() |
#13 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ontopic: Nagminnie wagarując szkodzisz sam sobie o czym przekonasz się w przyszłości. Wagary owszem, zdarzały się, ale zawsze potem trzeba nadganiać braki. Zresztą Tibia nie zając, nie ucieknie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Z polskiego mam 4 w szkole gdzie srednia jest 5
niesadze ze zostane zulem hrhr ![]() MOjim zdaniem ci co tak mnie jada maja sami ze soba problemy i tyle 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() moja przyszlosc moja sprawa nie twoja ku****e
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie bedzie bardziej kolorowa niz twoja hahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku nie spamuj tak bo zaraz bedziesz miał bana a nie krok od niego ,taka moja dobra rada ( jednak ciebie źle oceniłem .... )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Uczęszczam do II klasy gimnazjum. Kilkakrotnie ( 2-3) zdarzyło mi się ,,wagarować", lecz po głębszych przemyśleniach stwierdziłem, iż jest to strata czasu( trzeba nadorbić zaległośći). Rozmawiać ze znajomymi można w weekendy. Jestem ciekaw kiedy do tego dojrzejesz?? Twoja przyszłość będzie kolorowa- czy tu chodzi o fiolet( denaturat)??
PS. Nie przejmujcie się Duwafem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Ehh a ja myslaem ze mozna sobie niezle jaja porobic ale widze ze tu ludzie biora wszystko na powaznie.
![]() UWAGA MOJE POSTY SA ZROBIONE DLA JAJ !!!! ![]() a z tym denaturatem to niezle hehe mam nadzieje ze tez zartujesz. zrobilem duwafa poto by sobie porobic jaja i tyle ale oczywiscie wam to nielezy ... ![]() bec88 dobze mnie oceniles!!! niezmieniaj zdania!! (mam nadzieje ze te 88 to nietwoj wiek hrhr) Co ja mam z tymi jajami aha mialem zjesc jajecznice tylko jak skacze ta wojne ![]() >>>w realu jestem inny!!!<<< ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Hmm... Do czego to doszlo zeby nie chodzic do szkoly z powodu durnej gry >< (uzyte slowo "durnej" nie oznacza wcale ze ona jets glupia!!) A z symulowanie choroby... na to sie moi rodzice nie nabieraja :/
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo ja na przykład nie znoszę jaj !!!
![]()