![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() co tu dużo gadać
![]() Ale ciągle towarzyszy nam wrażenie ciągłego zagrożenia, Nigdy tak naprawdenie czujemy się bezpiecznie, na dodatek broń ma tandencję do psucia. Ciemne Zakątki Von Braun zapraszają! Jednym słowem: Miodzio. W grze można modifikować postać (przyokazji) na początek polecam NAVY. Będziecie mogli odkrywać i wesoło hakować wszystko co się da xD Nie bierzcie nic z pierwszych czterech okienek! a kod do pierwszych drzwi z kodem ma gościu obok. polecam! download: http://www.cda.pl/gry/systemshock2.php SPOLSZCZENIE: http://thief-forum.ehost.pl/viewtopi...=asc&start=100 spolszczenie gdzieś na dole trzeba pobrać plik txt od maeglina, zmienić rozszerzenia na cmf albo jakie tam jeszcze mają rozszerzenia i skopiować do głównego katalogu gry oraz do katlogu patch. Życzę dobrej zabawy! niech wasze pistolety pozastaną nabitea mocy PSI użyte ![]() Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Maniak69 - 09-10-2007 o 08:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Żeby inni mogli zagrać w SS2... Ta gra jest genialna! Ale uwaga: nie zalecam grać późno w nocy bo jeszcze dostaniecie zawału serca xD. Grafika jest całkiem dobra, jak na tamte czasy to była rewelacja. W jkażdym razie wygląda lepiej niż np.Mortyr 3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Deus Ex lepszy ale SS2 też dobry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Zainstalowałem i mam taki błąd
Error direct3d device driver does not accurately report texture memory usage Contact your 3d accelerator vendor for updated drivers powie ktoś jak sobie z tym poradzić?
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Hmm.. to pewnie sterowniki. Masz zainstalowane sterowniki do swojej karty? Dobrą wersję? Upewnij się, a jelśi nie to zainstaluj. Mi takie komunikaty wyskakiwały jak nie miałem sterowników w grach trójwymiarowych (korzystających z 3D). Opróćz tego sprawdź DIRECTX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() BioShock to spadkobierca System shocka2
![]() A jeśli ktoś się boi bać: nie dotyka słuchawek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |