![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Leczyca
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Magic Academy
Świat: Zanera
Poziom: 19
Skille: 21
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Siemka,
Dzis mam do zaoferowania moj 1 filmik w wersji 1.6, ten film moze(albo nie) byc najlepszym filmikem dla FACC, dla tego ze dowiedza sie co jest na edron, itp. mozecie sciagac jak chcecie ![]() ![]() Tu link do filmu: http://rapidshare.de/files/11951796/...n_....rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masiak-Lord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Light
Świat: Venore
Poziom: 98
Skille: 91/90
Poziom mag.: 7
|
![]() No wiesz poczontek nudny... <exp na trolach> ;p
< 18:19 Szymon of Master sorcerer: Utevo lux 18:20 Szymon of Master sorcerer: chcialbym wam pokazac brass legs quest al enie che mi sie ;D 18:20 Szymon of Master sorcerer: ale laga mam 18:20 Szymon of Master sorcerer: o juz znikl 18:20 Szymon of Master sorcerer: ;D> a to najlepsze ![]() ![]() ![]() 18:21 Szymon of Master sorcerer: a mowilem wam ze na edron sa demony ... ? ;P 18:21 Szymon of Master sorcerer: bo sa>> hahaha ![]() ![]() każdy wie że tam są demony a ja płyne po to na edron tylko po to żeby isć na cycopolis i troche poblokowac demony ok dalej o filmie ![]() ![]() 28 minut filmu i nudy pokazujesz jakies jaskinie z trolami i goblinami ;/;/ to dla noobów jest ;/;/ 18:26 Szymon of Master sorcerer: wciskasz ctrl+0(albo o) tam bierzesz create new channel(chyba ze sle napisalem i juz masz kanal ...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------ doszlem do 38 minut i to ***ie nudny filmik i tyle ;/;/ nagraj cos lepszego to bedzie lepsze _____________- _______________- _________________- a to ku*** naprawde jest ku*** chała ;/;/ sry ze tak ale serio !!! tylko nie ![]() ![]() ![]() ? ![]() jak cos to pisz na gg <3092273> ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148