|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Mam taki małe pytanko po jakim najdłóższym czasie dostaliście name locka. Ja gram już trzy miechy i dzisiaj kick patrze a tu name lock
![]() Cytuj:
Mój nick brzmiał Zuk Alkoholik. Właśnie sprawdziłem swoje kąto i widze że Zuk Apstynent też jest nickiem który łamie zasady tibi, o co chodzi?! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Namelocka mozesz dostac kilka dni po zalozeniu postaci, a takze kilka miesiecy po zalozeniu postaci. To zalezy od tego czy jakis GM zauwazy w danych nicku jakas nidogodnosc, lamiaca ogolne zasady Tibii. Np nick "Pan Jezus na rowerze" --.--
Jaki miales nick za ktorego dostales namelocka?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() a można jakoś poźniej zmienić imię??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() @N3m3s!s (czy jak ci tam)
Chyba napisal, ze ma Zuk Alkocholic @gryzzly Tylko jak powiesz GM, ze twoj nick jest obrazliwy w twoim jezyku i wulgarny i lamie zasady Tibii @temat Nie wiem co zrob, moze wlasnie wyblagasz GM, zeby ci nicka pozwolil zmienic ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Alkoholic i Abstynent to slowa okreslajace postawy ludzkie. Imie to imie a nie inna nazwa pijaka.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie dzieki n3m3s!s !!! ale z drugiej strony dla mnie troche to bez sensu że nie moge nazwać się alkoholik albo abstynent przecież co komu to przeszkadza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Cytuj:
Hmm nie wiedzialem ze . To tesh jak edit ^^ sryy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
|
![]() mhm na przyklad mi... Jak widze imiona typu: Pan Jezus na rowerze, Mamy tradycje jebac policje to mi sie niedobrze robi. Namiastka RPG w Tibii sa miedzy innymi imiona ktore powinny tworzyc klimat a nie niszczyc go.
ps: np
![]() |
#9 | ||
eX Moderator
|
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez Tikozax
Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie mój nick wcale nie niszczył w żaden sposób klimatu tibi. A już na pewno nie ma nic wspólnego z typami nicków które wymieniłeś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
|
![]() Byc moze nie wiesz co to klimat RPG.
Zapewne grales w rozne gry fantasy na kompie, wiec wskaz mi chociaz jedno imie podobne do twojego.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Twoje imie nie psulo klimatu Tibi?!?!?!??! Tibia jak mowi nemesis to fantasy a w fantasy nie ma imion typu Alkoholik tylko Arieswar, Cyrus Blackheart i chociazby Dobo Deathbringer. Więc zastanów sie nad imieniem albo weź suggest a name będzie najlepiej
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do dobra wygraliście
![]() ![]() Jeszcze małe pytanko dotyczące mojego name locka ile bedzie trwalo odblokowanie mojego chara, bo czekam juz 1 dzień. |
![]() |
![]() |