|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam takie pytanko:
w Ankrahmun są teleporty w postaci niebieskiego ognia a ja wchodze w niego i nic !!! co tam trzeba zrobic zeby sie przeniesc !!!??? ![]() Prosze o dokladne informacje ![]() Licze na was ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Konrad Knightcik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resistance
Świat: Chimera
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Z tego co wiem to zeby teleport zadziałał musisz polożyć scarab coin na takiej "tacy" ktora znajduje sie obok.
Jeśli sie myle to mnie poprawcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() oj tam, nie pierdziel sie, wrzuc 10k, a nusz beńdziesz hepi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Talis Ewar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Power of Flame
Świat: Fortera
Poziom: 27+
Skille: mikro
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() @poisoner: uważaj co piszesz. Znam nie jedną osobę, która słuchała takich bzdur na forach i miała niezłe kłopoty. A jakbyś ty był takim newbie i ktoś powiedziałby ci o tych 10k, że trzeba położyć, to położyłbyś? Jasne, że tak. Ale w tym czasie ktoś podkosiłby ci te astronomiczne oszczędności
![]() PS. a co to jest ten "nusz"? PS2. takim 10-latkom powinno się zabraniać dostępu do komputera, a broń Boże do neta. ![]() Farewell. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
|
![]() Cytuj:
Jednak radzę Ci tam uważać, na 100% nie polecam solować za tp na tombie w mieście, 70EK bał się wejść po ciało 50RP, który wszedł tam na "sekunde". Jeżeli chodzi o inne tomby, to nie polecam poniżej 40lvl, albo nawet więcej, tymbardziej jeżeli nie znasz tomby... tam już jest hard, kilka ds, mumi, schamblerów czy vampów na raz to normalne... są też różnego rodzaju dziwaki pokroju Dżina etc.... a no i FE ! Jeżeli jednak poekspisz za tp, to za każdym jest jeszcze jedno piętro niżej, no ale tam to już zupelnie nie polecam, chyba że masz powyżej 100lvl, bo tylko wtedy spokojnie uciekniesz (no jak Ci się uda nie zostać strapowanym).... na wejsciu może być nawet całkiem miło, jakieś DS, FE a nawet same Gargulce.... jednak przejdziesz parę kroków i natkniesz się na Behe czy Warlocka.... Mimo wszystko powodzenia.... w razie pytań co za tp wal śmiało ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() @up: Popieram to co powiedzial Prima.
@Topic:Intryguje mnie jedna rzecz.Czy pytanie zadane o teleport w kazdym tombie ma cos wspólnego z dzialem potwory ![]() Ostatnio edytowany przez Jalokowy_ - 02-02-2006 o 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Szalony Edzio
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Na hu**a sie czepiasz posioner ?! z tego co widze co tylko potrafisz komentowac ! pomoc to raczej nie.. wiem ze na mojego posta tez znajdziesz odpowiedziec, nie ? Ostatnio edytowany przez Snajperov - 05-02-2006 o 00:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Legnica (Thais ^^)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Jak już pisano wyżej trzeba rzucić Scarab Coinsa na tą tackę i wejść w ten teleport w postaci ognia... Dokładnie nie wiem co tam jest dalej bo nie mieszkam w Ankh ale widziałem jak byłem u kumpla z rl bo on mieszka w Ankh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() a aby wrocic musze wejsc w ten niebieski ogien czy tez cos placic ?