|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Pewnie nieraz, nienauczyliście się na kartkówke/sprawdzian co?
![]() Wtedy pozostaje tylko ściąganie ! "Na Żywca" - otwieramy zeszyt i lookamy co chwile na panią, z moją panią od Histori zawsze się to udaje, ponieważ siedzi przy biurku i sprawdza cos w dzienniku ![]() "Kartka na plecy" - otóż jest to bardziej skomplikowane :S. Robisz ściąge na kartke, i przyklejasz ją na kolegi plecy... Sciagasz ile wlezie, a jak pani podejdzie, to kolega opiera się o krzesło ![]() "Ściąga w Linijce" - są takie specjalnie ściągi w linijkach, nieraz się przydaje ![]() "Karteczka plx0r!" - W czasie sprawdzianu jak masz za sobą/przed sobą dobrego ucznia, to poproś o karteczke z odpowiedziami ![]() "Na ręce ![]() Teraz chcialbym poznac wsze sposoby ![]() Mam nadzieje ze temat sie rozwinie Your Kamlot~
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ja sciagam z sciagi ukrytej w rekawie badz z zeszytu, jedno i drugie wypracowalem do perfekcji i nauczyciele nie sa w stanie mnie zlapac ;p najwaznejsze jest chyba to, aby nie zerkac na nauczyciela
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A robie co innego.U mnie w LO są cholernie duże biurka nauczycieli.No to ja na klasówkach siadam w pierwszej ławce,tuż przy tym biurku i moge sobie otworzyć książke,zeszyt itp.itd. dlatego,że...nauczyciel ma za niskie krzesło i mnie poprostu nie widzi
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: p(r)oland
Imię: Becherovk
Profesja: Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() W pierwszych ławkach jest taki bajer, że biurko jest zawsze o koło 10cm wyższe niż ławka ucznia, no to można sobie spokojnie ściągi kłaść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() ehhh, ja za czasow szkolnych sie poprostu odwracalem do tylu na boki lub bog jeden wie gdzie jeszcze i przepisywalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mój koleś odhistorii kiedyś nam mówił, że kiedyś pisali ściągę na chodniku za oknem!!
Ja nie musze ściągać bo jak się nie nauczę to i tak pamiętam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Ja, będąc jeszcze w technikum miałem w klasie takiego jednego wynalazce - amatora, z części od radia i takich tam skonstruował mały nadajnik. To co do niego mówił mozna było odbierac walkmanem z radiem na ustalonej częstotliwości. Brało się słuchaweczke w ucho i słuchało co prymus szepcze.
Niestety, sprawdzało sie tylko w duzych klasach albo przy półgłuchych i półślepcych nauczycielach. Niezastąpione było dla odpowiadających pod tablicą ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Zazwyczaj się ucze do sprawdzianów, albo zapamiętuje z lekcji, ale jak zapomne to: Otwieram podręcznik (zazwyczaj nauczyciele nie mówią "zamknąć wszystko"), a jak mi zwróci uwagę to kleje głupa, że nie wiedziałem
![]() A z opcji, które napisał założyciel tematu: Najczęściej jest to kawałek karteczki albo przyklejony do nieprzeźroczystej linijki albo w rękawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() ja poprosty przyklejam kartke pod bluze(katrke trzeba do góry nogami przykleić)i wywijam końcówkę bluzy tak żebym widział ściąge...jak idzie nauczycielka to wystarczy odwinąc bluzę 1 ruchem
![]()
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Najlepszym wyjściem jest ubranie odpowiedniej bluzy (z szerokimi i długimi rękawami) i pakowanie ściąg do rękawa ;] skuteczne
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() ja chyba nie umiem ściągać
![]() niewiele ściąg w swym żywocie zrobiłam i z praktycznie żadnej nie korzystałam ![]() fakt faktem - zdarzają się nauczyciele u których nie ściągać nie sposób - jak np. podpici przychodzą to co innego zrobić? oni śledztwo na końcu sali swoje robią a w pierwszych ławkach wymienia się zeszytami (fakt, mój zeszyt miał kolega i zawsze pytał, na której lekcji była dana rzecz - miałam ponumerowane, a ja miałam zeszyt koleżanki z ławki, inni z podręczników ściągali.... a jeszcze inni przez całą salę głośno się dopytywali o odpowiedź do kogoś z drugiego krańca - jak tu nie ściągać ![]() a tak ogólnie to należałam do tych, co złamali odwieczny maturalny zwyczaj, gdyż ani jednej ściągi przy sobie nie miałam i nawet jej na to nie robiłam ![]() na studiach za to się rżnie głąba i udaje, że się wszystko wie, nawet jak się nic nie wie ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: w katakumbach pod gmachem sejmu
Stan: Na emeryturze
Imię: Lintu
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Kiedyś w podstawówce mieliśmy taką babke co była z lekka przygłuchawa i przyślepawa i każde sprawdziany to były po prostu cuda
![]() Apropos ściąg na ręce co powiecie na to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Master Alucard
|
![]() Ogólnie ściągac nie musiałem, zawsze miałem dobre oceny.
Na geografi mielismy przyglucha, przyslepa nauczycielke. Śmiesznie bylo, bo dwa ostatnie rzedy mogly sciagac z ksiazki, uczniowie siedzacy w srodkowych rzedach pytali tych z tylu o odpowiedzi, a w przednich ławkach nikt nie siedzial ![]() Czasami robilismy tak, ze załatwialiśmy sobie pytania przed kartkowka i pisalismy odpowiedzi na przerwie, a na lekcji podmienialismy kartki z pytaniami na kartki z podanymi odpowiedziami. W robieniu sciag to byl dobry moj kolega, ktory potrafil zrobic sciage na historie rozmiarow 1cm/1cm ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja tam mam na razie fajnie, 1 gim i mimo że nigdy się nie uczę to nie potrzebuję ściąg by same 5 (czasem 4 jak mam akurat zły dzień
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Calkiem normalnie, albo zerkne tu albo tu. Oczywiscie ukratkiem, nic wyjatkowego.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Karteczka 5x5 cm, wcale nie muszą być małe literki, tak żeby można się było odczytać. Podczas sprawdzianu siadam na niej, mam twarz odwróconą na sprawdzian, a patrzę na karteczke
![]() Jeszcze ani razu nie zostałem na ściąganiu. Nigdy. I większość sprawdzianów na 4-5 piszę. 3 to rzadkość. Ale ostatnio na przykład się naczyłem i napisałem sprawdzian z historii na 5 bez ściągi ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Btw SCIAGanie TO GRZECH! Tak nam mowi moja droga pani z religii. Na prawa boske to faktycznie jest grzech! Wiec nastepnym razem to sie zastanowcie jak bedziecie chcieli sciagac!
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zazwyczaj książka na kolana, albo na kolana kolegi ( Ostatnio nawet to trochę głupio wyglądało, bo były małe literki miast i musiałem tak trochę bardziej przybliżyć do kolan kolegi, a to wyglądało jakbym mu... noo... robił dobrze że tak powiem
![]() A nie lubie karteczek.. Zawsze mi się gdzieś gubią albo zapominam gdzie je schowałem ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |