|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zainstalowałem potrzebny plik do Tibi i już działa.
Ale niedość że gość mi sie tnie jagbym grał w gre która ma duże wymagania (co mam zainstalować żęby sie tibia nie cieła?) To jest jeszcze brzydka grafika grafika Jak skonfigurować karte Riva TNT/2 ????? ![]() PLZ POMÓŻCIE MI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nic tylko patrzyć na ten Temat
![]() Pomóżcie mi, niebądźcie hamscy ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Jesli się nie myle, to jest dział "Zdjęcia"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bo miałem tu dać screena jaka jest grafika
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Typowy nabijacz postów! Może by tak w końcu docenić opcję "edycja"? A jak jakieś problemy to na inny dział, albo jasno pisz że chodzi o wstawianie zdjęć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Jeśli chodzi o grafika to zapewne masz wyłączne show light effects i musisz to włączyć w ustawieniach grafiki, możliwe że tibia Ci wymula z powodu łącza internetowego a nie kompa, jeśli jesteś w jakieś sieci osiedlowej to zapewne tak jest, jeżeli jesteś jej adminem to poblokuj porty takich programów ja: KaZa, E-Mule, iMach i innych php, ponieważ pochłaniają one około 70 % zasobów łącza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @ Dj Nekro Brat ci nie pozwala zainstalować windowsa? No i bardzo dobrze! A swoją drogą jak on to zrobił, bo przecież da się tak zainstalować linuksa by chodził i windows i linux i żaden nie widział drugiego (ze względu na różne systemy plików). Co do brzydkiej graficzki (zakłądam że używasz programu wine do odpalania windowsowej wersji tibii) to też mam ten sam problem... D3D failed i już, może ktoś nam pomoże?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |