Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-02-2006, 13:16   #1
Lancellots
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Olecko

Stan: Niegrający
Imię: Boyakki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Siejnik
Świat: Elysia -.-
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
Strzałka [elysia] [Siejnik team] 66rp and 51 ek dies

Dzisiaj zamieszczam film z <malej wojny>.
Kolesie padajo dlatego że ten 66 palek wpadl do kazo i zaczol walic all red skulli wiec postanowilsimy skrócic jego poczowe...
Reszte zobaczcie na filmie.

http://rapidshare.de/files/12778992/warrr.rec

jak już 2 ziomów padnie to tam dalej nic sie zbynio nie dzieje

Have fun.

///Siejnik squad
///Boyakki

Ostatnio edytowany przez Lancellots - 08-02-2006 o 14:31.
Lancellots jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-02-2006, 22:54   #2
rekinek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny

hehehe ;p jak zwykle nice i easy fragi ;p szkoda tylko ze musiale msprawdzic co sie w tym czasie dzieje z gringers i jak przyszedle mt ojzu tylko ciala sie walaly i all szli do carlin
rekinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 08:49   #3
lunaryjczykas
Guest

Domyślny

gz,fajna ta wasza "wojna" ;D,fajne hity lecialy
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 09:11   #4
Moncjusz
Guest

Domyślny

no odało wam sie,ale

Ostatnio edytowany przez Moncjusz - 09-02-2006 o 14:25.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 14:23   #5
Moncjusz
Guest

Domyślny

No udało się wam , uciekałem, nie zauważyłem żę nie am many na vitke i ded, ale prawda jest taka ze wy byliscie w 30 a ja bylem z 2 kolegami Rewanż się szykuje!

Edit
Stoned avanger (czy jakos tak) lider ich gildii padł od Dalitasa draynera (105 ms), 1 ded lidera, dobrze wam idzie
edit 2
sory za 2 topici przez przypadek;p

Ostatnio edytowany przez Moncjusz - 09-02-2006 o 14:26.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 14:39   #6
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moncjusz
No udało się wam , uciekałem, nie zauważyłem żę nie am many na vitke i ded, ale prawda jest taka ze wy byliscie w 30 a ja bylem z 2 kolegami Rewanż się szykuje!

Edit
Stoned avanger (czy jakos tak) lider ich gildii padł od Dalitasa draynera (105 ms), 1 ded lidera, dobrze wam idzie
edit 2
sory za 2 topici przez przypadek;p
Bylismy we 100 a ty byles 1 no to co ze stoned padl od dalitasa ? moze lizales dalitasow dupe zeby go zabil ? a ze nie zauwazyles ze nie ma na vite to twoje noobostwo.
Rewanż sie szykuje ?? very good , ja tam slyszalem ze sie na nas 6 gildi szykuje bedzie zabawa , have fun on war nupsy
stary 09-02-2006, 14:45   #7
Zovad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Grałem na ELysi i siejnika nie nawidzilem ale prawda ich pvp jest b.dobre; ]]
Szkoda mi kojota to moj kump. ;/

B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci...

Cytuj:
<rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb?
<cAnz> You have not enough mana"

Ostatnio edytowany przez Zovad - 09-02-2006 o 14:51.
Zovad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 14:52   #8
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zovad
Grałem na ELysi i siejnika nie nawidzilem ale prawda ich pvp jest b.dobre; ]
Thx wiesz sie gra sie ma my wiemy kiedy mana sie konczy i nie mzona vity strzelic bo uhem sie nawet trafic nie umie
stary 10-02-2006, 04:35   #9
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

Kurde sry ze post pod postem ale komenujcie cos bo ni bedziemy dawac wiecej filmow jak tak, a nie mowcie ze az taki slaby film jest :< Koment blz
stary 10-02-2006, 13:50   #10
Nup Mage
Użytkownik Forum

Nup Mage's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Wrocław

Imię: Nup Mage
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Domyślny

Jestem sławym samobójcą z filmu ;] kto zawsze ide na pierwszą linię, no kto? No Nup Mage a jak ;]

A co do Moncjusza to w punktach:
1. Nie wiem po co mnie zaczałeś atakować, chyba nie myslałeś, że 36 Ms z redem pojdzie solo :s
2. Kiedy 2 razy wylądowałeś na redzie, powinieneś uciekać, a się wpierd*** na kolejne parę osób.
3. Nie mieszaj następnym razem kumpli, bo Kojot padł przez Ciebie, a Kapitan miał to szczęście, że uciekł...
4. Dzięki tobie i Kojotowi za sporo uhów, następnym razem trzeba ściągnać TBI, bo tam jest chyba uhbot :s

/Nup Mage
Nup Mage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2006, 14:35   #11
Moncjusz
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nup Mage
Jestem sławym samobójcą z filmu ;] kto zawsze ide na pierwszą linię, no kto? No Nup Mage a jak ;]

A co do Moncjusza to w punktach:
1. Nie wiem po co mnie zaczałeś atakować, chyba nie myslałeś, że 36 Ms z redem pojdzie solo :s
2. Kiedy 2 razy wylądowałeś na redzie, powinieneś uciekać, a się wpierd*** na kolejne parę osób.
3. Nie mieszaj następnym razem kumpli, bo Kojot padł przez Ciebie, a Kapitan miał to szczęście, że uciekł...
4. Dzięki tobie i Kojotowi za sporo uhów, następnym razem trzeba ściągnać TBI, bo tam jest chyba uhbot :s

/Nup Mage

1.Zacząłem ciebie atakować, bo zabiłeś kolegę (dziwne, że jak tylko pojawiło się red hp to od razu uh-.- bot?
2.nie weim kiedy miałem reda, może pod koniec
3.gdyby inni kumpleby przylezli to już było by po was, a że 3 sie nas wtedy tylko zebralo niestety
4.Wy chyba wszyscy macie bota, ciągle dostawałem i nie gadaj, że jesteś królem pvp i dlatego maz takiego cela-.-

A ty padłes prawie na 2 sd aaa wczoraj ekipa 15 osobowa zaczęła was atakować i do depo sie uciekło ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2006, 14:47   #12
Zovad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Mi i tak sie podobaja Siejnika akcje sa zgrana gildia i wiedza co maja robic
A ty moncjusz radze uh,y nosic macie jakies inne filmy?chętnie bym obejrzał btw. Ty Boyakki wiem ze bardzo bogaty jestes : D

B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci...

Cytuj:
<rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb?
<cAnz> You have not enough mana"
Zovad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2006, 15:04   #13
Nup Mage
Użytkownik Forum

Nup Mage's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Wrocław

Imię: Nup Mage
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moncjusz
1.Zacząłem ciebie atakować, bo zabiłeś kolegę (dziwne, że jak tylko pojawiło się red hp to od razu uh-.- bot?
2.nie weim kiedy miałem reda, może pod koniec
3.gdyby inni kumpleby przylezli to już było by po was, a że 3 sie nas wtedy tylko zebralo niestety
4.Wy chyba wszyscy macie bota, ciągle dostawałem i nie gadaj, że jesteś królem pvp i dlatego maz takiego cela-.-

A ty padłes prawie na 2 sd aaa wczoraj ekipa 15 osobowa zaczęła was atakować i do depo sie uciekło ?
Na filmku ani razu nie miałem reda, jak na mnie sd marnowałeś pod dp też nie. Widać na filmie jak się co twoj strzał uham na samym początku, bo nie dawałem looka na twoich kolesi i nie wiedziałem czy się 3 sd nie spodziewać.
Zobacz na filmie kiedy reda miałeś [strzelałeś do Stoneda i Kommara z sd, ja ich uhałem, ty redzik, vitka i tak znowu].
Szczerze wątpie, że więcej osób by wam pomogło, bo jeśli problemem dla was jest uhnąć się przez 3 rudny, to sorry ale PvP to wy nie macie..
Istotnie problemem było strzelać do was jak albo przechodzliście przez krzaczki skosem albo chodziliście po prostej ;]
I nie wiem kiedy miałem paść na te 2 sd, bo jak mnie zacząłeś lać w kazo, to jakoś po każdym twoim sd się uhnałem ;]
Nup Mage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2006, 18:40   #14
Pk z Chile
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 12 2005

Domyślny

oj moncjusz a taki byles pewny siebie kiedy wpadales do kazo
i nie pier*ol ze nas tylu bylo bo w ten sam dzien kur*a was przyszlo cale stado (moze ciebie i tam nie bylo, ale byla reszta twoich kumpli) po kommara i stoneda

ach btw. wczoraj wpadla ekipa z 20 osob polaczkow xD 40-60 lvle by pokazac jak sa glupi, moze mysleli ze uda sie im nas zabic?

wczoraj z waszej ekipy padl 29 druid i 53 knight, od nas boyakki bo popelnil glupi blad, ale to nieczesto sie zdarza

szykuj ekipe dalej, ale nas latwo sie nie pozbedziesz

AFF
Pk z Chile jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania