|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Mam pewien problem.
Otoz chodzi o to, ze niemoge wsadzic wlasnego emblematu na waszej stronce. Moje zdjecie spelnia wszystkie warunki tzn "rozmiar 90*90 pixeli oraz mniej niż 10000 bajtów". Prubowalem dziesiatki zdjec (wszystkie spelnialy w/w warunki) ale zawsze jak bralem wyslij to zostawal stary emblemat ![]() No wiec qrcze nie wiem co zrobic aby dzialalo. ![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Drogi sesaju, wywnioskowalem ze plik, ktory deklarujesz jako emblemat/avatar jest bitmapą (format BMP). Forum nie akceptuje tego formatu. Przekonwertuj plik na format GIF lub JPG i bedzie działało.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() On chyba jednak nic o bitmapie nie pisał. Tym bardziej, że bitmapa zajmuje bardzo dużo miejsca i nie wydaje mi się, by spełniała warunek. Ale tam trzeba zaznaczyć, że chcesz obrazek z własnego komputera - mogłeś tego nie zrobić.
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Kiedyś też miałem podobny problem, bo właśnie nie zaznaczałem, że avatar ma być z komputera i nic się nie działo, dokładnie jak mówi sesaj. Tam jest takie do zaznaczenia:
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jush myslalem, ze nikt nie odpowie
![]() Ale problem jak byl tak jest. Drogi Supermanie,zaznaczac, zaznaczalem. Drogi Magusie, mialem rowniez kilka plikow w formacie GIF, ale z tymi plikami tesh dupa ![]() Chcialbym jeszcze powiedziec, ze na innych Forum tak samo mialem. EDIT. Sorka superman ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() czy te forum akceptuje JPEG??
![]() |
#8 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() to jeszcze jedno pytanie.
czy emblemat ma byc uruchamiany z dysku?
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ooooo, wlasnie, moze to przez to mi nie dziala. Ale zem sie zdzwil ze powrocili do mein tematu ![]() Teraz pozostaje mi czekanie na odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
emblematy są wysyłane na server forum i NIE są odpalane z Twojego kompa... skąd Ci to wogóle przyszło do głowy?? ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 64
![]() |
![]() Miałem taki sam problem niemogłem wkleic własnego emblematy który spełniał wszystkie wymogi i był zapisany w jpg ale któregoś dnia spróbowałem jeszcze raz i się udało.
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra mi jush dziala. Chodzilo o to zeby plik byl w folderze lokalnym
![]() Ladny mam emblemacik?? ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() A MI DO K*** NEDZY NIE DZIALA! WTF?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() a więc próbowałem wszystkiego, ze strony, z dysku rożnymi sposobami, w różnych formatach. i nadal krzyżyk.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No, niestety z przykrością stwierdzam że problem jest u mnie ten sam. Z różnych miejsc, różnych formatów, wiele razy próbowałem i nic. Solucji nie mam. Jak ktoś ma to niech napisze szybko...
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() U mnie problem jesty taki sam jak wyzej, nie wiem co robic :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() JA też mam ten problem POMOÓŻCIE
![]() Cały czas krzyzyk ![]() Jedno pytanie, czy obrazek ma być w folderze na pulpicie? np. c;/windows/pulpit/jakistamfolder/obrazek.jpg ??
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi tesh nie działa
![]() Ani JPG ani GIF ani nawet PNG, wszystkie spełniają wymagania, a nie wchodzą --> "Wybrany emblemat nie istnieje lub dostep zostal zabroniony." Czemu tak jest?! Ja chce embelemacik ![]() |
![]() |
![]() |