![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam,
Mam do was pytanie. Grał może ktoś kiedyś w Ultime Online ? Jeżeli tak to skąd moge ją ściągnąć ? Bo kumpel podał mi jedną strone z server do Ultimy, ale kiedy chcialem ściągać to mi weszło na jakąś Brazilijską strone, i tam nic nie było do ściagania, jeżeli ktoś wie o co chodzi to prosze pisać. Server AoS <--- Link do servera AoS. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Ja mam gdzies link jak go znajde to ci podam ale nie wiem gdzie go mam w kompie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() albo kup w sklepie albo niewiem sciagnij z kazzy/dc ja sciaglem z dc , i glancko chodzi tylko ze jak chcesz sie dostac na ea games server ( ten defaut ) to musisz chyba miec orginal wiec wole server dla jak to sie po tibijsku mowi FACCow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Uo kiedys mozna bylo sciagnac.Wiem ze teraz jest 15 dnoiwa wersja ale linka nie znam.Lepiej sie wykosztuj bo potrafia wykryc czy to piratka czy nie(kiedys mozna bylo sciagnac UO z oficjalnej strony ja z tad mam).
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() To już lepiej się poświęcić i spróbować swoich sił na jednym z serwerów, na których żeby się dostać - trzeba złożyć podanie... I czekać. A taki regulamin: Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Od kilku dni gram sobie na shardzie.Rasy faje,postanowilem zrobic maga a ze na poczatku dostajemy zalewdwie 100 stuk srebra nie starczy nam na spore wydatki.Zeby zarobic postanowilem lowic ryby.I po ok 3 minutach co mnie spotyka:
![]() Te cholerstwo nie da mi lowic a ten pajac co krzyczy "prawo i porzadek" to straznik ktory mi nie da ubic go,a tak chce mape skarbow ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja grałem w UO ale tylko na Angielskim servie.
Dość dobrze se radziłęm, ale server był cieńki pod względem potworów :/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Ja mam takie pytanko, czy faktycznie grając na piracie istnieje duze prawdopodobieństwo wykrycia tego przez "siły wyższe"? (miałbym zamiar grać na którymś z polskich shardów)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: 3miasto
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Fergus Mac Roth - 16-08-2004 o 22:20. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() 007 ---> looknij na BIM (http://uo.bim.net.pl) To jest darmowy polski shard i na dodatek w Dziale "Pliki" jest do ściągnięcia qlient , dzięki któremu możesz ściągnąc Ultimę (ale tylko ją). I na tym shardzie nie patrzą czy masz pirata czy nie...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Jestem nowy w tej grze. Czy może gra ktoś stąd na shardzie Miecz Przeznaczenia i by mi pomógł ?? Nie wiem co na początku najlepiej zrobić.
|