Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-07-2004, 20:06   #1
Sakoshi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 07 2004

Sakoshi ma numer GG 4164019 Adres Jabbera do Sakoshi
Domyślny Ultima Online

Witam,

Mam do was pytanie.

Grał może ktoś kiedyś w Ultime Online ? Jeżeli tak to skąd moge ją ściągnąć ? Bo kumpel podał mi jedną strone z server do Ultimy, ale kiedy chcialem ściągać to mi weszło na jakąś Brazilijską strone, i tam nic nie było do ściagania, jeżeli ktoś wie o co chodzi to prosze pisać.

Server AoS <--- Link do servera AoS.
Sakoshi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-07-2004, 21:02   #2
Vivenx
Użytkownik forum

Vivenx's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2004

Domyślny

Ja mam gdzies link jak go znajde to ci podam ale nie wiem gdzie go mam w kompie Podam ci jak znajde
Vivenx jest offline  
stary 21-07-2004, 22:53   #3
ca1z
Użytkownik Forum

ca1z's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

albo kup w sklepie albo niewiem sciagnij z kazzy/dc ja sciaglem z dc , i glancko chodzi tylko ze jak chcesz sie dostac na ea games server ( ten defaut ) to musisz chyba miec orginal wiec wole server dla jak to sie po tibijsku mowi FACCow czyli shardow

mm.esports.pl !!
ca1z jest offline  
stary 22-07-2004, 10:57   #4
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Uo kiedys mozna bylo sciagnac.Wiem ze teraz jest 15 dnoiwa wersja ale linka nie znam.Lepiej sie wykosztuj bo potrafia wykryc czy to piratka czy nie(kiedys mozna bylo sciagnac UO z oficjalnej strony ja z tad mam).
Villen jest offline  
stary 29-07-2004, 03:30   #5
shae
Użytkownik Forum

shae's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Babylon 5, green sector

Gildia: Ψ Corps
Poziom: P12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Sakoshi
Server AoS <--- Link do servera AoS.
Bleh. Ten serwer obsysa strasznie, Po pierwsze brakuje klimatu, bo grać może każdy. Na tym servie powiedzenie "człowiek człowiekowi wilkiem" jakoś w sam raz pasuje Po drugie różne zmienne są kosmicznie wysoko poustawiane - tutaj w kilka minut mogłem dorobić się 2-3K monet, co na innym serwerze jest zdeycodwanie trudniejsze.
To już lepiej się poświęcić i spróbować swoich sił na jednym z serwerów, na których żeby się dostać - trzeba złożyć podanie... I czekać. A taki regulamin:
Cytuj:
2. Zabroniona(e) jest:
-- używanie zwrotów IRC'owych (na przykład: nom, nio, tia) oraz skrótów wyrazowych takich jak - AFK, ROTFL, LOL, BRB, OK, LAG , CRIM itp. /także emotki typu , itd.
[...]
-- korzystanie z bankiera lub innego npc przez ścianę.
[...]
-- wprowadzanie zwierząt oraz wszelkich istot nieludzkich (typu żywiołaki, demony czy szkielety) do budynków publicznych za wyjątkiem stajni.
[...]
-- przeciąganie rzeczy po ziemi. Będzie to karane więzieniem i utratą przeciąganych przedmiotów. Przypominamy, iż jeśli coś waży 300 kamieni i zostanie rzucone na ziemię, to nie zmienia swej wagi więc takowe działanie jest równoznaczne z wykorzystywaniem błędów gry czego tolerować nie będziemy.
... mówi sam za siebie, czego można się spodziewać. Kolega zapomniał się raz i przywitał mnie emotką - po 3 godzinach "siły wyższe" zauważyły chyba to przywitanie, bo trafił do więzienia na 24 godz A to wyżej, to fragment regulaminu serwera DM - polecam. Klimat gry świetny. Chociaż mnie narazie oderwał od niej TES3:M
stary 03-08-2004, 19:00   #6
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Od kilku dni gram sobie na shardzie.Rasy faje,postanowilem zrobic maga a ze na poczatku dostajemy zalewdwie 100 stuk srebra nie starczy nam na spore wydatki.Zeby zarobic postanowilem lowic ryby.I po ok 3 minutach co mnie spotyka:

Te cholerstwo nie da mi lowic a ten pajac co krzyczy "prawo i porzadek" to straznik ktory mi nie da ubic go,a tak chce mape skarbow
Villen jest offline  
stary 10-08-2004, 22:13   #7
Almariel
Użytkownik Forum

Almariel's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ja grałem w UO ale tylko na Angielskim servie.
Dość dobrze se radziłęm, ale server był cieńki pod względem potworów :/
Almariel jest offline  
stary 10-08-2004, 22:54   #8
dam007
Użytkownik Forum

dam007's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2003

Domyślny

Ja mam takie pytanko, czy faktycznie grając na piracie istnieje duze prawdopodobieństwo wykrycia tego przez "siły wyższe"? (miałbym zamiar grać na którymś z polskich shardów)
dam007 jest offline  
stary 16-08-2004, 22:18   #9
Fergus Mac Roth
Użytkownik forum

Fergus Mac Roth's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: 3miasto

Fergus Mac Roth ma numer GG 1465495
Domyślny

Link:

http://www.bestlink.com.cn/aos.iso

Ostatnio edytowany przez Fergus Mac Roth - 16-08-2004 o 22:20.
Fergus Mac Roth jest offline  
stary 16-08-2004, 23:28   #10
Zoorekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2004

Zoorekk ma numer GG 2885257
Domyślny

007 ---> looknij na BIM (http://uo.bim.net.pl) To jest darmowy polski shard i na dodatek w Dziale "Pliki" jest do ściągnięcia qlient , dzięki któremu możesz ściągnąc Ultimę (ale tylko ją). I na tym shardzie nie patrzą czy masz pirata czy nie... (ten program naywa się GYGEX)
Zoorekk jest offline  
stary 24-08-2004, 12:22   #11
Trans
Guest

Domyślny Ultima Online - help

Jestem nowy w tej grze. Czy może gra ktoś stąd na shardzie Miecz Przeznaczenia i by mi pomógł ?? Nie wiem co na początku najlepiej zrobić.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania