![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() www.arena-albionu.pl
polecam tą gre : Gra "Arena Albionu" jest internetową grą przygodową dziejącą się w realiach średniowiecza. Uczestniczący w niej gracze wcielają się w role rycerzy, którzy poruszając się po wirtualnej osadzie "Albion" i okolicach prowadzą pojedynki z innymi graczami. W miarę uczestnictwa w grze mogą doskonalić swoje umiejętności i zdobywać coraz lepsze uzbrojenie zarówno zaczepne jak i ochronne, ale nie tylko... taki opis od autora xD jest to tekstówka, ale z dosyć ładną grafiką ![]() ![]() ![]() ps. za błedy sorko ale mam fatalne oceny z poloka xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylo juz o tej grze...
Zreszta to juz nie ten Albion co kiedys... ![]() Tak samo jak Gotyx... ahhh kilka lat wstecz, wtedy sie gralo ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wstydze się podać
|
![]() Tylko nie albion!!!!
Wiem coś o tym;p
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() ![]() ![]() ps. ale i tak polecam tą gre nadal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Raz zbierałem 2k talarów, żeby uzbierać na pewną broń, a kiedy juz poszedłem nią walczyć straciłem ją od razu. To jest pewna wada w tej grze której bardzo bardzo nie lubie, ale i tak gra jest fajna.
|
![]() |
![]() |