|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Profesja: Paladin
|
![]() mam takie pytanie, mianowicie,
na tibia.pl w dziale czary> sd jest napisane ze ta runka zadaje obrazenia fizyczne, czyli zaluzmy ze strzelam z tego do knighta ktory ma 90 shielding'a i jakos tam tarcze, czy odczuje on roznice w obrazeniach kiedy ja strzele a on bedzie mial full def a full atk? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ziomek Knajcik
Profesja: Knight
Świat: Refugia =rox=
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To bez znaczenia hity jakie zadajesz sa zależne od twego lvla i mlvl to jakoś sie liczy tak ze lvl*2 + mlvl*2 pozielić na 2 czy jakoś tak zle obrazenia z sd nie sa mniejsze jezeli on ma 90 shielda i dobry shield
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Nie pieprz głupot, bardzo Cię proszę. @topic Sd to obrażenia fizyczne, więc eq atakowanego ma znaczenie (nie wiem czy skille również, chyba nie). |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Profesja: Paladin
|
![]() @ Kosio
moc magiczna to : ( lv*2 + mlv*3 ) / 100 i przez to mnozysz "podstawowe" hity tylko co z tego? @up dzieki, tak mi to po prostu troche smierdzi, poniewaz odnioslew wrazenie ze hit jest liczony w ten sam sposob jakbym ciapnal ziomka mieczem, czy czyms innym. Ostatnio edytowany przez Aqiet - 04-03-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() SD ma fizyczne obrażenia i łatwo to sprawdzic daj sie koledzie ***nac z Sd jak masz full eq i bez - efekt róznica niesamowita xD
![]()