![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Nida von'gawain
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Virtus
Świat: elysia
Poziom: 127
Poziom mag.: 70
|
![]() Chciałem prosić o mała proźbe finansowa ze wzgledu na wojne z gildia zwana grinders (power abuserzy etc).Jeśli nie to nic sie nie stanie ale jesli ktos gra na elysi i mógł by cos wysłać jakieś (sd,uh,kase,itemki) to z chęcia bedę je oczekiwał w moim depo na edron ewentualnie prosze o msg w grze.
Tu macie filmik w nagrode http://rapidshare.de/files/12782292/...sia_4.rec.html [edit] zapomialem moj nick napisać Nevis-master Ostatnio edytowany przez Nevis - 08-02-2006 o 18:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Filmik dosc fajny IMHO rozbawil mnie (bez urazy) Twoj post, 100+ lvl palek prosi o itemy, a w nagrode daje film, rotfl
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-02-2006 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Yo Nevis Fajny film nawet ;] tu stary Owner Ravina Laryda ty ja i kojot klepalismy razem Nowohucianina z siejnika ;] pozdro
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() Nevis nie żebraj od ludzi ... taka jest prawda przed wejsciem do wojny mogles sie zastanowic czy bedzie cie na to stać , bo do wojny wszedłeś z własnej incjatywy
![]() A giniesz przez swoją głupotę ... teraz masz wiecej możliwości ... 1. Wyjść z wojny ... 2. Albo walczyć do konca lub Sprzedac postać puki nowy owner może jeszcze wyjsc cało z wojny Sam mi mowiles ze i tak jush nie bedziehs gral ... wiec po co ci pieniadze ludzi na zmarnowanie ? Aby wiecej za postać na allegro dostać ?? Nie rozumiem jesteś w gildi gdzie większość ludzi była hunted i maja jedyny cel aby wygrać i być wolnymi ... Ludzie nie powinni ci nic dawać ... sam sobie zarób szkoda ze zniżasz sie do takiego poziomu że żebrasz od innych ... szkoda mi ciebie ... masz swoja wspaniała gildie niech oni ci dadzą kaske ... ja padłem i dostane pomoc od swojej gildi a ty nie wiec sie zastanów , co bedziesh mial od nich ? Chyba nic ... chca cie tylko wykorzystać do własnych celów a potem cie wy***ać ... i tyle ... masz jeszcze czas zastanow sie lepiej nie nie żebraj ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Po co ci kasa jak wracasz na rooka niedlugo? :<
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2005
|
![]() Nevis .................. Muhahahaha Bieda Ciśnie
![]() Na Rl Też Napewno Żebrasz Ale O Ubrania Brudasie .............. <hahahaha> Hail Grinders!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez GumisFighter - 08-02-2006 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Bardzo ładna walka, początek dla Grindersów, potem odwrotnie. Widze że szykuje się jeszcze kilka dobrych filmików z tej wojny
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Creghan okradłeś Akalla na 600 zł i tylko czekać aż cie odwiedzi.
2. Kafes no comment. 3. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apropo co te "A" ma znaczyc? Jakoś nie widze żebym padał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
///Boyakki
Ktos kiedys próbowal powiedziec Siejnikowi, ze walic sd na komende "Tajne ![]() Ostatnio edytowany przez Lancellots - 08-02-2006 o 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() @Newis Taki h lvl nie ma kasy na runki,tylko rzebze od ludzi,lepiej isc na wojne i wszystko wy***ac,a potem sie martwic o kase
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: w swoim domu
Stan: Aktywny Gracz
Świat: iridia
|
![]() Film jest g00d Rybsonq siadl 2 razy w jednym dniu ale to jest zawodnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: P-na
Stan: Na emeryturze
|
![]() Creghan tobie napewno gildia pomoze jak padniesz bo PA w ich wykonaniu jest swietne i nie dziwie sie ze maja kase... Bija niewinnych ludzi albo wymuszaja kase nie podajac nawet powodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() Nevis ty zawsze byles Nabem i bendziesz CyA
![]() ~~Madusik Oleeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Skille:
|
![]() Nevis usluszales nie pelna opowosci akallabeta chyba wiec milcz btw. to nie twoja sprawa
@Tsaro jush zrozumial i wyszedl z noctum bo wie ze niewygraja i woli jeszczep ograc w tibie na elysi owszem moja gildi jest PA ale jak by byla mila itp. to nikt by nie czuł do nich respektu ... i byl by haos na kazdym swiecie najlepsza gildia jest PA Moja gildi pomaga mi i innym i to jest wlasnie teamplay gildiowy ... a noctum czyli lowowie wam nic nie dadzą a kasa wam sie jush konczy jak widac next timesie zastanow czy warto bylo ... i czy sie mialo kaske na wojne Bo to co robisz jest załosne i tak sie kompromitujesz przedl udzmi jak nie masz kasy to odejdz z wojny albo nie graj wcale... A akallabet moze sobie wpadac domnie heh nawyzej mu wpier... i tyle sie skonczy dzien dziecka mysle ze symbol of future nie dojdzie do was wiec tesh na tibia.com sie nie blaznij ... bo robisz z siebie lame wieksza niz jestes ... Ostatnio edytowany przez Creghan_Elysia - 09-02-2006 o 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Było by lepiej żebyś nie wypowiadał sie na temat Tsara jeśli nie wiesz o co chodzi.I zapewnie niedlugo znowu dojdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Skille:
|
![]() to moze nam opowiesz o co chodzi ?
Jestem dyzlektykiem .... do tego wstawionym wiec prosze cie o wybaczenie mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety nie powiem Ci. Pozostaje Ci sie tylko domyślać.
|
![]() |
![]() |