|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() Przyznam się bez bicia nie lubie piłki ręcznej ani nigdy w nią nie grałem (może raz jakieś treningowe rzuty były )
pozdro ;d
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Montex pozdrawia obie Wisły! :> Kiedyś śmigałem na każdy mecz, czy to liga czy puchary, ale teraz mi sie już nie chce. Oby dawne czasy powróciły.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Argh. Miałem do tego sportu stosunek neutralny, dopóki na WF-ie nie skręciłem sobie kciuka. =P
Koszykówka rlz! =]
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Smieszny sport. Najbardziej, to cierpi bramkarz. Taki to sie nawygina, a i tak obroni tylko te pilki, ktore leca na niego. Mam obojetny stosunek do tego sportu, ale oglada sie go najmniej ciekawie ze wszystkich sportow druzynowych.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ja takze gralem w zamierzchlych czasach na pozycji bramkarza i stwierdzam, ze bramkarz w pilce recznej ma takie same szanse obronic strzal/rzut jak bramkarz w pilce noznej
duzo zalezy od umiejetnosci i refleksu poza tym dosc ciekawy i dynamiczny sport
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() hehe nie kibicuje, nie znam sie za bardzo, ale lubie w to grac ;- )))
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() probowalem w to kiedys grac. Niestety nikt nie byl w stanie wbic mi mozliowsc zrobienia trzech krokow zgodnie z regulami (defekt po uprawianiu koszykowki).
Ale ogolnie spoko, taka dosc dynamiczna gierka. A jak mozna ladnie poturbowac pileczka kolege.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Osobiście gram w piłke ręczną w reprezentacji szkoły. Moja nauczycielka była kiedyś w Łącznościowcu i teraz nas uczy tego. A tak to kiboluje Łącznościoscowi.
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Moim zdaniem fajny sport
![]() ![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() .........loldssdas
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 01-02-2007 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ja osobiscie gram w mlodzikach w Wisle i mamy spore szanse na wyjazd na mistrzostwa polski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Gralem kiedys ale stwierdzilem, ze.. nuda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |