|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Nawet z paccem o to trudno. Po prostu jak spotkasz jakiegos GM męcz go troche i proś by dał namelocka
albo dostaniesz namelocka albo bana za zawracanie du... glowy GM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Nie możesz zmienić nicka postaci bez pacca, a także z paccem. Istnieje coś takiego jak Namelock, ale to juz inna kwestia (nie dostaniesz go bo masz taka ochote).
Nie słuchaj przedmówcy bo mówi troszke niedorzecznie ![]()
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() skuteczniej byłoby poprosić jakiegoś kumpla żeby zaraportował GM-owi o tym, że twój nick jest w jakiś (nawet dobrze wymyślony) sposób obraża, odowłuje się do publicznej osoby albo co. Żeby wymyśleć dobry powód przeczytaj zasady na temat tworzenia nicków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @re up: Nawet to nie da zbyt wiele, dostałem kiedyś postać o nicku Jaworowicz i oczywiście chciałem zmienić nick, powiedzialem gm'owi, że Jaworowicz to nazwisko bardzo słynnego Polaka i używanie takiego nicka jest zabronione przez Tibia Rules, a ten mi powiedział żebym sie nie przejmował bo dużo osób w Polsce ma takie nazwisko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() O jak ja chciałbym zmienić nicka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() ja tam dostałem namelock'a choć nie chiałem,bo przecież gm uznal że to głupia nazwa,,,ej sami powiedzcie,czy crystal wizard km to głupia nazwa ?( ?(