|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Jak w temacie, wojna. Zaczelo sie od tego, iz ludzie z Div~ zabili nam kolege, rl kumpla phy'a, Xhai Pra~. Jako, ze nie lubimy, gdy bije sie nam kolegow, wypowiedzielismy im wojne. Mniejsza z tym, ze nasz szpieg doniósl nam, ze to oni chca nas dzis zaatakowac. Postanowilismy dzialac. Wczoraj w nocy padlo okolo 12 ludzi z Div~, dzis przed chwila padl jeden, 07:18 You see a dead human (Vol:10).You recognize Qeen'er. He was killed by Xhai Praefectus. Link do tematu na forum tibii.com -> http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1144201.
Tutaj macie link do fragów: http://forum.tibia.com/forum/index.p...78#post9441778 Na razie 13:0 :S Duuużo fragów plxor ![]() Enjoy ! Edit: 07:33 Warning! The murder of Qeen'er was not justified. Ostatnio edytowany przez Shaman - 03-03-2006 o 08:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() a ja myslalem ze rodzinka Divonnium bedzie rzadzila servem..
ale gz ! tak trzymac.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Raczej nie bedzie rządzic...
Robili Pa Podczas wojny z Krew wyrzucili mnie z expowiska, a tego sie nie wybacza ![]() Mar 03 2006, 08:56:10 CET Killed at Level 30 by Phranella Mar 03 2006, 09:51:49 CET Killed at Level 38 by Phranella Let The bodies hit the floor!
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kupuje za nią runy na wojne ;p
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() jedziecie z nimi przez nich skonczylem grac bo ciagle wyganiali z respa jak sie wbilem i *******ili glupoty a musze odrobic straty bo przed chwila padlem blablabla i tak mnie zabil raz typ i stracilem wszystko reszte strzal i caly loot w depo mialem 12 gp :> wiec zycze wam szczescia i dajcie im popalic !
![]() edit: mogłbym dalej grac jesli którys dalby mi z 800 strzal :> po jakims czasie bym napewno oddał ![]() Ostatnio edytowany przez Megallion - 03-03-2006 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() Wojna juz sie chyba skonczyla zanim rozpoczela na dobre bo duzo ludzi opuscilo juz Divonnium dodatkowo z tego co widze powstala jakas nowa gdzie jest juz Gran Divonnium.Tak pozatym to nawet nie mieli by szans poniewaz 30% serwera to domn~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Powiedzmy ze daje tym komu sie przydadzą ![]() co do gildi Yovx'a to nie wiadomo jeszcze. Osobiście Yovx to moj kumpel, ale poniewaz Gran ~ jest tam to nie wiem co sie będzie działo. Jak narazie probuje przekonac Phy~zeby puscil wolno yovxa i yebro ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Keltor Piro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 136
Poziom mag.: 70
|
![]() Ladnie lizecie dupy szwedom.Piszecie o Phy i innych jak o swoich kumplach a chyba ich do konca nie znacie.Na 90% siedza u siebie i sie z was smieja ze pomagacie im lac swoich(polakow).Jak ktos gral na kyrze to wie co Infestusy robily na servie.Jestescie cwaniaki wielkie bo w gildii u nich jestescie ale jakby akurat was tam nie bylo i ktorys z was sie im wbil na respa to padacie 3 razy szybciej niz z divonium.Zal mi dupe sciska jak czytam te wasze posty.I nie mowcie mi ze jestem rasista bo akurat nie jestem.Mowie tu konkretnie o kilku osobach(akurat SWE)Phy=Pherion Infestus, Mad= ten sam Mady tyle ze Infestus itd.POmozecie im teraz a pozniej was wykopia.I bedzie tak samo jak na kyrze zbierze sie 3/4 servera i was zatluka. Powodzenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie problem zabic kogos kto ma pz locka 15 min i jest sam a was 30 osob- to raz
a po drugi looknij na forum tibia.com szwedy juz jada po polakach w swoich postach.Ciekawy jestem czy jest choc jeden polak w waszej gildi ktory ma wplyw na podejmowane tam decyzje- watpie. Jestescie miesem armatnim i wytluka was przy pierwszej okazji a powod zawsze sie znajdzie.Phy jest w tym mistrzem wierz mi.Jestescie niewolnikami juz.Powiedz mi jedno lubisz jak ci ktos mowi co masz robic? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Nexus.
Mamy wplyw, nawet bardzo duzy. Polacy są takze liderami. @Misterio Przez takich jak Ty, psycha mi siada. WY*******AJ MI STĄD OGLĄDAC SMERFY!! Oni maja podobne kolorki do szwedzkich, moze Ci sie pomylily bajki? ****A sie nie wypowiadaj w kwestiach o ktorych nie masz zielonego pojecia!! ok? Bo szwedow znasz pewnie z opowiesci kumpli z piaskownicy. Lamer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() o nie phy to swe, ratunku on mnie zabije bo jestem polakiem, RATUNKU PROSZE! polacy pomocy!
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: ~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() @flamers.
hahaha, myslicie, ze bedzeicie gadac glupoty to pojdziemy do was i wam pomozemy? Zalose. Popadalo was 2x wiecej. A ten cwaniak co gadal, ze 30 zabilo jak mial pz, to trzeba bylo go nie nabijac, jakos my mamy zawsze pare planow gdzie uciekac jak mamy pz i tylko jedna osoba jak narazie padla. Wiekszasc z nas grala z nimi juz na innych serwerach i nigdy nas nie wykopali. Zreszta gdyby Polacy doszli do wladzy do byloby duzo gorzej, popatrzcie na furore i kyre, jakos mi sie nie usmiecha granie na serwie podobnym do ww. Dla Swe liczy sie lojalnosc, a dla Polakow lvl. Wiec po wojnie (gdyby ja wygrali co jest niemozliwe^^) wykopali by wszystkich niepotrzebnych i zaczeli wyrzucac wszystkich z expowisk bo "potrzebuja" lvlu. Zalosni jestescie... ^^ |
![]() |
![]() |