|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Olsztyn CiTy
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Tiresan - 26-02-2006 o 09:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauważyłem tylko 3 minusy:
-koles nie pisze "exori" gdy rzuca ten czar - jedno łóżko nachodzi na ściane -drzewko przysłania kawałek napisu. Rady: 1. Najpierw rób fake'a a później zrób napisy w Fake Convencer. 2. Mało kto darzy sympatie do fake'ów z orcami ![]() To moje zdanie, ogólna ocena: Wykonanie: 8/10 Fabuła: Brak to tylko 1 screen. Wszystko: 8/10 Rób dalej bo fajnie ci to wyszło, tylko tym razem niech to będzie fake story ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() No comment...
![]() Wszystkie napisy rób na koniec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Imię: Rikitiki
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 21
Poziom mag.: 22
|
![]() Najpierw obszar potem napisy.
1 łóżko nachodzi na ściane a jedno jest za zasłoną Jakbym się miał czepiać szczegółów to powinno być "Ktoś tam says:" Ogólnie niezły fake jak na nowego fakeowca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ![]() EDIT: Zapomniałem do minusów dodać że teksty są pod przedmiotami, ogniem itp... Ale to nie jest taki wielki minus... No ale coz (nie wiem jak to wytlumaczyc). Ostatnio edytowany przez Avager - 25-02-2006 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Cytuj:
Tylko tyle zauważyłeś? 1.Łóżka sa odwrucone nie w tą strone <pewnie paint> 2.Włosy białe prześwitują więc je lepiej wypełnij 3.Źle powklejane !! 4.Czemu ta "Sekira" wali w kamień bo jak SD leci to skulone nie juz otwarte jak juz potwora dotknęło 5.Nie wrysowałeś białego koloru i krew jest w środku różowe :/ Poza tym NO COMMENT !!! Ostatnio edytowany przez Diabelska czacha - 25-02-2006 o 19:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Olsztyn CiTy
![]() |
![]() Prosze o lozka...
pozatym tam jest 2 ludzi jeden przy moze a Siekra za skala przyjzyj sei troche... WSZYSTKIE POSTY WYZEJ SA STARE !!! Ostatnio edytowany przez Tiresan - 26-02-2006 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Kiepsko widać, niektóre napisy lecą za wolno, a niektóre za szybko... No i to chyba obciąża server(?) A co do fake'a, to nie za ładny :/ Wszystko koślawe i wogóle... Ale rób dalej, może coś ci sie kiedyś uda... ![]()
![]() |