|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Link:
http://rapidshare.de/files/16620402/NOOB.rec.html ![]() ![]() Latwa kasa. Jak łatwo newbie może stracic kasior na rzecz n00ba!! <---prawda xD Ostatnio edytowany przez Vex Nax - 28-03-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Raczej powinno się to nazywać "Jak łatwo newbie może stracic kasior na rzecz n00ba" -.^
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() A co sam sie na to nabierales??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() heh jest roznica miedzy n00bem a newbie >.< jezeli ty jej nie zauwazasz to jestes tym 1;p
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() 2x up (po prostu pan up mnie wyprzedził ;<):Nie. On po prostu ma na myśli, że Ty nabierasz biednych newbie (nie wiem jak - nie oglądałem, ale jak znam życie to na slime...) okazując w ten sposób swoje noobostwo. Oczywiście Ty będziesz teraz przeświadczony, że ktoś mi tak kiedyś zrobił... otóż nie.
JEŚLI obejrzę to editnę... Ostatnio edytowany przez Lasooch - 28-03-2006 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() masz podniete ze nabierasz niewbie??
zal mi ciebie naprawde jesli juz chcesz miec film to zachowaj go dla siebie a nie dawaj na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Na filmie mój noobchar ,a ja nabieram zeczywiście newbie. Pokazuje tylko sposób na kase editne zaraz tytul jak sie da xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Wracając do sprawy nie masz się czym chwalić, ale pewnie oszukując nowych graczy czujesz się duchownie spełniony.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() I co w tym śmiesznego?
![]() Jeśli nie potrafisz odróżnić różnicy co to noob a co newbie to raczej jesteś tym pierwszym.
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |