|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Moglibyście zrobić coś takiego aby można było usuwac własne posty (swoje).Widziałem na niektórych forach opartych na PhpBB coś takiego , na BurningBoard chyba też sie jakoś tak da.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Po co? Boisz sie ponosic odpowiedzialnosc za wlasne slowa?
Latwiej mowic pewne rzeczy, kiedy ma sie swiadomosc, ze mozna usunac swoja wypowiedz, prawda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polin, a co z przypadkami gdy na przykład umieścimy temat w złym dziale przez przypadek (zdarza sie coniektórym) ? W takich wypadkach opcja usuwania postów byłaby przydatna , i moderatorzy nie mieli by dodatkowej pracy (kasowanie takowych tematów).
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Gdy zalożysz temat w złym dziale to zostanie on przeniesiony przez modka, więc nie widzę problemu.
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Mi się wydaje, że to doskonały pomysł. Popieram idee Czkowrona.
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() IMHO powinna być jeszcze opcja zamykania WŁASNYCH tematów, oraz kasowania ich. CO wy na coś takiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Uwazam, ze kazdy powinien wiedziec, ze ponosi odpowiedzialnosc za to co napisze. Eliminowane sa przed to sytuacje, ze ktos pisze nie do konca przemyslane rzeczy, bo 'i tak moge usunac, a jak ktos zacznie krytykowac to zamkne temat i bedzie spokoj'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Chodzi oto że jak np. ktoś powiedzmy pomyłkowo napisze coś w złym dziale , lub przez wolne łacze (odśweirzanie czegoś non-stop np. jak na modemie) , zdubluje pare razy ten sam temat , to żeby mógł go usunąc (po co modki mają mieć dodatkową robote ![]() Cytuj:
Miło ![]() Cytuj:
Haha , już dwa głosy ![]() Cytuj:
Nawet Dobson sie ze mną zgadza ![]() ![]() Cytuj:
Patrz : poprzednie wypowiedzi ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja kiedys niechcacy napisalem podwojny post.Chce skasowac ten 2 a sie nie da;/.Dobrze by bylo jakby sie dalo.
Popieram Czworokona.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Albo możliwość skasowania zanim ktoś odpowie, bo widzisz błąd. Jak ktoś odpowie - nie można już kasować tematu/posta. Tak jest na niektórych forach [prawie zawsze tak jest z tematami]. Odpowiedzialność za własne słowa - to po co edycja?
RE DOWN: Wiem do czego służy. Chodzi o to, że jak napiszę "Gremlin jest głąbem" to potem mogę to zedytować i nie poniosę odpowiedzialności. Więc kasowanie też mogło by być, przynajmniej w takiej formie jak napisałem.
![]() |
#13 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Edycja sluszy do np. poprawiania bledow ortograficznych.
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Jakoś mi się nie wydaje, żeby to było tak potrzebne. Polin ma rację. Jak ktoś napisze posta w złym temacie, to może go wyedytować pisząc na temat.
@re Bysiek - Edycja jest też po to, aby nie pisać postów jednego pod drugim. Chłopie, w jednym temacie w którym jest 21 postów są 4 Twoje, prawie jeden pod drugim, o długości jednej linijki. Ale to tylko taka dygresja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Jestem absolutnie za.To bardzo dobry pomysł.
W pewnym sensie rozumiem modów którzy są przeciw bo kiedyś mieli na takie żeczy wyłączność i mogą troche stracić na władzy.Ale jak pokazuje historia zbyt duża władza wcale nie jest dobra.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() Z kasowaniem tematow to dobry pomysl ale jak by ktos zkasowal swoj temat to innym gosciom by sie zminusowaly posty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() raczej bez kasowania włąsnych tematów.
Ael żeby można było zamykać własne tematy to by było dorbze. A włąsne kasować psoty też ciekawa opcja. Ja ejst za i to bardzo ![]()
![]() |
![]() |