|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Witam wszystkich! Chcial bym dowiedziec sie, gdzie trenujecie swoimi postaciami na serverach no-pvp. Chodzi mi o miejsca gdzie nikt z osób zabijających potworki przy trainie (tzw. noobek) sie nie dostaje. Mozecie uchylic rąbka tajemnicy?? Z góry pozdrawiam i dizekuje Xetasi.
retired Ostatnio edytowany przez Xetasi - 04-04-2006 o 18:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jest kilka takich miejsc dobrych w calej tibi. Wszystko zalerzy od lev, eq i skilli juz posiadanych. Dobrym miejscem wedle mnie jest Jaskinia Powyzej Amazon Camp, Przed Domkiem Huntera. W niej zabijamy BH, i mamy slima tylko dla siebei. Zadko kto sie tam zaposzcza bo po co ![]() Oplaca sie tez kolo pierwszych Drzwi po drodze na BK Questa... Ale tam wieksze prawdopodobienstwo ze jakis noobek wpadnie. Na Fibui jest duzo rotwormow wiec mozna i tam chodzic, ale mozna spotkac DS ![]() Jesli nie masz zamiaru wykonywac Banshee Questa to mozesz wpasc na IofK potrenic tam na Mokach-wymagany leprzy lev, eq i skille. Lecz potem ebdzie musial ktos przyplynac i TP cie do miasta blokujac log ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Dość proste , zająć jakiś spawn z potworami i poprosić kolege o blokowanie drogi. Np : idziesz na roty , jakiś spawn , ustawiasz się i trenujesz , kolega blokuje droge ( w ciasnych cave ustawia się i za siebie boxy , i na nie jakieś itemy żeby niemożna było ich na odległość rozwalić [ niewiem czy można ale ... nie sprawdzałem ] ) w zamian koledze zaoferować dużo jedzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() z drugiej strony jesli ktos powie tobie...to jednak ktos tam bedzie<ty> przychodzil ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jak masz pacc to darashia sporo rotow i raczej nie zabija rotow no chyba ze juz jakis ostry noob bo ludzie z pacc to raczej doswiadczeni gracze i maja kulture (ort rox) osobista
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |