|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Dzis postanowilismy zabic 106 elite na thori Kama'ra.
nie bylo to pk ani PA powodem bylo to ze Kama'ra planowal zabic naszego qmpla ;] mam nadzieje ze odechce mu sie grozic nastepnym razem link: http://rapidshare.de/files/16973651/kamara.rec.html 19:27 Kama'ra :Hhahaha Kama'ra nigdy niezginie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mitu'so
Profesja: Elder Druid
Gildia: Project Mayhem
Poziom: 71
Skille: 22/26
Poziom mag.: 53
|
![]() @ osobiscie znam go z rl...
![]() Hehe Polak polaka:< hmm o ile wiem To cwanish gra w 4 ![]() ![]() Lenku w 5 ![]() ![]() Lenku 3 lvl wiecej i hunted ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
|
![]() Myślę że Mitu'so napisal to co powinien napisać.
-------- Osoby które biły Kama're uważali się za kumpli (nie chodzi mi tu o wszytskich którzy tam byli), co mozna o tym powiedzieć, - naprawde zaje***i kumple... -------- Jednak najśmieszniejsze jest to że probowaliscie wyludzić SoV'a, co kur** zal sie wam zrobilo ze Kama go ma a wy nie ? Chcecie SoV'a to sobie na niego kur** zapracujcie ! Ostatnio edytowany przez Goo'zi - 02-04-2006 o 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mowiac krotko Thoria to pojebany swiat bez przyszlosci dla nikogo.Szkoda czasu na gre tam. n/c
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
|
![]() Zapracowali, ladny trap ;].
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Zgadzam sie z moimi kolegami Mitu'so i Goo'zi
Znam Kama're z Rl ... i wiem ze Lenku Cwanish byli do tej pory dobrymi kolegami , kama'ra pozyczala im znaczne ilosci pieniedzy i pomagala jak lojalny kolega A Co do lenka to gosica takiego jescze swiat nie widzial ![]() ![]() dodatkowo chodzi na hunty np. na hyrdy po kilku dziennym expie zadnego lootu a kilka dni pozniej niewiadmo z kad pojawia sie u niego kilkanascie par bohów i rh ![]() Ani , aby wieczorem z niewiadoych przyczyn ich zabic ![]() A co do powodu , wymyslcie cos jeszcze glupszego !!! |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Mitu'so
Gildia: Project Mayhem
Poziom: 71
Skille: 22/26
Poziom mag.: 53
|
![]() Watpi Aby zapracowali jezeli cwanish gra w 4.. lenku w 5:< i cos im nie idzie a trzeba byc debilem aby napisac : pay sov... kama'ra to nie noob i napewno by wam nie dal sova... Cwanish a ciebie nawet kumple z guild zabijaja
![]() ![]() ~Wielki MarIuSzzo wes ![]() ~ edit Lenku tylko patrzy ![]() ![]() ![]() ![]() ~ edit cos zapomnialem ![]() Lenku.. taki kolega znaliscie sie dlugo:< pozyczal ci kase.. odawales mu ja Dobre 3 miesiace marne 30k.. a w Domku miales z 2 bp rh i z bp bohow:< i tak ciezko ci bylo.. cwanish tak samo kolega.. kolege zabija ![]() Take Care Friend ![]() Ostatnio edytowany przez Mitu'so - 02-04-2006 o 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
|
![]() Nie wiem czy chodziło o to 00:42 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).It weighs 42.00 oz.It's the Sword of Valor.
Ale Kama'ra też jest shared więc nie obwiniajce Cwanisha Drasena Lenku że maja po kilku ownerów.Tak teraz wygląda tibia i trzeba z tym żyć.O Kama'rze sie nie wypowiem ale jeszcze na Anihi~ krzyczał że nigdy nie padnie a tu nagle taka niespodzianka ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Trap bez Wyjscia niewiem jak jest na prawde ale z wypoiedzi wynika ze byli kumplami >; Wiec szkoda
Ale debile PAY SOV BUEheuheue
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: Giżycko
Poziom: 106
|
![]() Heya All
Moim zdaniem ogólnie filmik był nudnawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Imię: Sir-Wojtek
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Zalosni ludzie....
Zalosny powod...... po prostu "I'm your polish friend...yes yes yes I'm" dobijajace teksty z sovem.... Do tego nijakiego lenka....no to koles chcialbym ci powiedziec ze jestes uber debilem ;] ( uber to cos jak rare ...czyli rzadko spotykany taki wiecie ...unikat)
Shake it twice. Ostatnio edytowany przez Sir-Wojtek Hiberna - 02-04-2006 o 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak, lenku kombinował, żeby zarobić i się nie narobić. Kiedy grałem na Thorii i byłem jeszcze noobkiem, chciał mi sprzedać pacc. Dałem mu itemki o wartości 120k a on mnie zwyczajnie przepierdolił. Myślałem wtedy, że hlvle to uczciwi ludzie, ale się myliłem. Thoria to najgorszy server na jakim grałem. Straciłem tu za dużo czasu. A powodem odejścia było oczywiście PA. Polacy na Thorii to najgorsze co może byc. Ale nie mówię o wszystkich, bo miałem lojalnych kolegów i nadal trzymam z nimi kontakt. Pozdro.
Hehe... Nowa forma cenzury na tibia.pl? Ostatnio edytowany przez Tzuful - 02-04-2006 o 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
![]() ![]() Hahah Ciekawe mit'su ze ci nie skoda takje go druida i gadasz takie glupoty nailepiej sie nie odzywaj bo niemoge cie juz suchac ................................. A jak chcesz sie zalic to napisz do krzyśja z Tik Takow Gz Lenku |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
![]() Z tego co ja slyszalem to ten kama'ra sobie za duzo juz pozwala nabil 100 lvl
w 4 i mysli ze bendzie zadzil światem .................................................. .................................................. .... Jezeli chcesz cos uzyskac dobrego zaczni walczyc noobie Miło bylo mnieć 106 lvl?? Hahahah To juz se Chlopak pogral Gz lenku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() z tego co widze o kumple zajebali kumpla to zajebiscie... a kurwa bym wolal miec hunted forever niz dac sova zarobil na to sam, a jesli nawet na kilku ownerow to znajdzcie sobie teraz 1 czy tam 2 ownerow to bedziecie mieli sova tez
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 250
|