|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wyczepane filmiki na dragon lair... bardzo polecam
http://rapidshare.de/files/17565307/...air_2.rec.html http://rapidshare.de/files/17565090/..._lair.rec.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jeśli możesz to rehostnij to bo mi coś nie ściąga z rapidshare.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Sorki ale niewiem co i jak....... u wszystkich dziala...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Świnoujście
|
![]() slabe skille ;/
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Lokacja: Podkarpacie
Imię: ******
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 15
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Twoje blokowanie nadaje sie do ,,Smiechu Warte" a troi kumpel nie ma zielonego pojecia o laniu monsterów z blokerem
![]() ![]() To jest moja opinia... Edycjia: 20:45 Pakeron: uh 20:45 Pakeron: ile 20:45 Pakeron: zmarnowales uhow Widzicie to? ![]() Ostatnio edytowany przez AzAd - 09-04-2006 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() no jasne ze tak... tam jest tez drugi filmik... a co ma ten 81 do mojego filmiku????
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Po 1 Każesz shooterowi, żeby Cię UHał i jednocześnie lał z HMM Po 2 Wypadł Ci "rare" z draga i nawet nie wspomniałeś o tym shooterowi -.^ (może i powiedziałeś mu na końcu, nie wiem, wyłączyłem filmiq po 20 minutach) Po 3 Nie potrafisz blokować, nie odluruwywujesz go od shootera =.= Po 4 Zwykle się nie czepiam skillów, ale 63/61 na 35 lvlu?.... n/c I po 5 CO TO ZA SHOOTER CO STAJE 1 KRATKE OD DRAGA? Kamikaze? Albo n00b... Ogólnie żenada...
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 09-04-2006 o 23:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Lokacja: Podkarpacie
Imię: ******
Świat: Selena
Poziom: 15
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
W pełni sie zgadzam z moim poprzednikiem a do kogoś(up...) co napisal ze chodzi o fun to jedyne co jest w tym filmiku zabawne to jak juz wspomniałem jego blokowanie i zupełna strata pieniedzy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Strata pienięndzy to może i to była, ale ja jestem lepszy... Ostatnio byłem na GSach i było 2 blokerów i 4 shooterów
![]() Co do filmu: 1) Potreń to skile przynajmniej do 70 jak chcesz na dragi iść!! 2) Shooter- wspaniały, stoi jakby miał freezy co 10sec. 3) Jak chcecie robić film to najpier zróbcie kilka huntó (prób generalnych, a potem nagrywać) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Moglibysice ludzie umieszczac filmy nie tylko na rapid share ;/ bo nieda sie z tamtad sciagac ;/ nonstop trzeba czekac ;/ albo godzine na to az sie znow zaladuje limit albo na to jak jakis ziom ktory ma neo i akurat takie samoi ip jak ty tez skonczy sciagac !! LUDZIE WYSTAWIaJSICE TEZ FILMY NA MEAGUPLOAD ITD ....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz czasem siedzisz 0,5 h i masz 2 draggy shieldy raz siedzisz 2,5 h i nic niewidac ^^ Szczescie by sie przydalo i cierpliwosc
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() OmG ten gosciu powinien tracic 0 uhow A tak wogule zle blokujesz
Wyciagnij 68/67 i blokuj z dragg hammer wiecej defa ma aa powinnes tracic 1-2-3 ihy max a nie2-3 uhy ^^ masz 35 lvl
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co mialo na celu zamieszczenie tego filmu, chyba powody osobiste bo nic ciekawego w nim nie ma...
08:37 Pakeron: myslalem 08:37 Pakeron: ze dales deda gz...
|
|||
![]() |
![]() |