|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Imię: Brave'ithos
Profesja: Paladin
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
|
![]() No też mi o to chodzi ja chciałbym palkiem pujść. Dopisałem sie tutaj by było bardziej widoczne prosze o odpowiedź
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja sobie poszedłem na 15 lvl'u 55 dista. Wziąłem jakieś 5 uh, wszystkie złużyłem. 500 bolt starczyło mi na jakąś godzine. Luzem można tam huntować palladinem, fajna miejscówa. Polecam, zwłaszcza, że masz 35 lvl to starczą same bolty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Imię: Brave'ithos
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
|
![]() Dzięki za odpowiedź.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() no jak knightem to tak normalnie jak na guardy tylko pare gfb wziasc jak bedzie goraco
a pallem to kolega wyzej niewspomnial ze jak zajda cie od tylu to ... wiec zawsze trza miec runy hmm gfb sorc to luzem od 27 (monki) bo wtedy jest najbezpieczniej oczywiscie GFB wziasc
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
![]() |
![]() wezme na poczatku
Bp gfb / Bp uh / Bp hmm / lina, lopata itd / reszta bolty Pojde sproboje i pozniej ew. bede bral czegos wiecej/mniej zeby wiecej boltow uniesc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Powiem tak, expiłem 65 knightem ostatnio pare godzin i najgorsze jest zmienianie poziomu z dolnego na górny, czasem nawet 6-8 guardów potrafi wyskoczyć, dlatego GFB wypada mieć, shield obowiązkowo (czasem może uratować życie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vanzi - 17-04-2006 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() @WielkiSorc
Jak ty 15 palkiem wyrabiałeś się na labiryncie z 5 uhami to ja ci gratuluje ![]() Na labiryncie da się expić palkiem, dla bezpieczeństwa ze 40 lv no i 70+ dist. Uhy zawsze trzeba mieć, hmm to waste, gfb z 5 runek. No i ktoś podsunął wyżej dobry pomysł z manasami, tylko że czasem może nie być czasu na picie ich ![]() A tak btw. to weź ty lootuj bolty a nie na siebie. Starczy ci na godzine huntu i co będziesz wracał ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Roznie :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darnauss
Świat: Titania
Poziom: 23+
Skille: 70/50
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Sorry ze pytam ale gdzie jest ten labirynt z guardami? gdzies w kopalniach dwarfow?
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qbaloz Paladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 90+
|
![]() Cytuj:
z tym ze labirynt nie jest dla palkow sie nie zgadzam bo sam mam pala i czasami tam expie (ja mam 66lvl wiec dla mnie juz sie troche nie oplaca tam chodzic bo nie za szybki exp ale jak trzeba kasy to dobra miejscowka) proponuje ci zabrac bp uh, z 5 runek gfb, jakis life ring jakbys potrzebowal many i na maxa boltow. Bijesz 2 poziomy i jest gut, rob lootbaga i jak uda ci sie go dotargac do dp i sprzedasz to sie napewno zwroci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |