|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() Powstaje Radio ,,T jak Tibia"
Będą tu fake takie jak wiadomości filmy z telewizji Realnej Filmy przyrodnicze Reklamy Audycje Szukam DJ,fakerowców,Gifowców i osób które myślą Osoby nie mogą być uważane za Noobów Zrozumiano?? mam nadzieje że bedzie dużo chetnych Kontakt GG i PW jestem chory do świąt Utworze nowy temat jak utworzymy tą audycje Mam nadzieje że bedzie sie podobać jak nie bedzie chetnych sam to zrobie bo podoba mi sie ten pomysł
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen Ostatnio edytowany przez sazuki san - 07-04-2006 o 12:22. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Heh ja ci moge pomóc bo to może by dobry pomysł
![]() Jakby co moje GG 6544596 |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Rookmaster Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 13
Skille: 17/20
|
![]() Ja się chętnie przyłącze jako fake'owiec robie już faki ale nie moge wkleić
![]() Jakby co GG 3040645 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisz do mnie gg 5665999, tlen slawek_1993, skype slawek_1993, e-mail [email protected]
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Ja jestem fake'owcem.
pisz 7610377 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() czy ja wiem
![]() moge iść na fake'owca PW plx |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Choro zmiesciles sie do DJ zamykam ten temat
![]() W najblizszym czasie: T jak Tibia mecz AC Milam :Lyot czy jakos tak xD wiadomosci koncik muzyczny
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() a co do meczy piłkarskich to ja moge się zająć ![]() tylk potrzebuje kogoś do pomocy w grafice ![]() |
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dawaj gg
![]() ale znajdzie sie cos dla ciebie Ja obecnie zajmuje sie ,,T jak Tibia" glory Dzisiaj pobil rekord ogladalnosci 3 osoby ja tata siostra
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już gotowy mój mecz AC Milan: LYON niedługo zostanie wyemitowany na antenie
![]() Ostatnio edytowany przez Draggy Lord - 07-04-2006 o 14:17. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() A może coś dokładniej? Gdzie będzie się to działo? Tu? Na forum? Czy wogóle gdzieś indziej?
<--- Patrz GG... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OO dark kriss 0.o noto zyskamy rozglos bedzie sie to dzialo w dziale fake
Beda Rozne fake Turniejow boksu mecze reklamy T jak Tibia Audycje moze jakis serial albo film dojdzie ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() 5878699 moj gg jestem fakeowcem XD
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dark Kriss,R4z0r to sie zaczyna.AC Milan:LYON już wkrótce
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy Lord - 07-04-2006 o 16:29. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2006
|
![]() Ja bym z przyjemnościa została fake'owcem od telenoweli <LOL>
my gg:8545517 |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Wal na gg
![]()
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() narazie tata cos sciaga wiec nie moge wejsc na swoje konto mamy tutaj troche graczy wiec......
bedzie nas duzo i kazdy bedzie sie czyms zajmowal toplisty muzyki DJ zajac od pilki DJ Lord czy jakos tak xD do T jak Tibia potrzebuje pomocnikow Reklamy puste wiadomosci puste filmy puste
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() @UP: Moge wziąść "Wiadomości"
![]() EDIT@: Ale wg. mnie powinien być osobny temat od każdej dziedziny bo inaczej wszystko będzie nie czytelne i zrobi się z tego śmietnik... Mam na myśli to że jeśli jak jestem kimś zajmującym się wiadomośćmi to powinienem założyć swój własny temat wpisując "Hasło" "T jak Tibia" i w Topicu robić fake'i przedstawiające PRAWDZIWE! wiadomości z forum i nie tylko... EDIT@: Nie będzie to zwykłe głupie pisanie, tylko fake'owy np. siedzący za biórkiem Dark Kriss paplający o najnowszych wieściach ![]() Ostatnio edytowany przez Krizz - 07-04-2006 o 17:28. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() DJ Dragg mam już gotowy mecz zamieścić tu?Poza tym biore nie piłkę tylko sport
![]() Ostatnio edytowany przez Draggy Lord - 07-04-2006 o 17:20. |
![]() |