Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-04-2006, 20:55   #1
Didier19
Użytkownik Forum

Didier19's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Netilos
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
Didier19 ma numer GG 3816016
Domyślny Pomocy dostałem bana nieskończonego.

A więc tak z początku dawniej dostałem bana za używanie macro na 30 dni, ale to było dawno i juz niegrałem na bocie.Niedawno zostawiłem postać afk na dachu i mówiłem siostrze żeby dawała f6(exura vita) gdy będzie pełna mana, niebyło mnie zaledwie 10 min, przychodze, patrze a tu your account is banished .W dodatku ban nieskończony bo to 2 raz niby jako że ja mam macro .Czy są jakieś szanse aby cipsoft odbanował mi postać, jęzeli tak to prosze o pomoc, jakby ktoś mógł napisać przykładową prośbę o cofnięcie bana.
Didier19 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-04-2006, 20:59   #2
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Didier19
A więc tak z początku dawniej dostałem bana za używanie macro na 30 dni, ale to było dawno i juz niegrałem na bocie.Niedawno zostawiłem postać afk na dachu i mówiłem siostrze żeby dawała f6(exura vita) gdy będzie pełna mana, niebyło mnie zaledwie 10 min, przychodze, patrze a tu your account is banished .W dodatku ban nieskończony bo to 2 raz niby jako że ja mam macro .Czy są jakieś szanse aby cipsoft odbanował mi postać, jęzeli tak to prosze o pomoc, jakby ktoś mógł napisać przykładową prośbę o cofnięcie bana.
Jeżeli wejdziesz na tibia.com i będzie możliwość .czasem jest. odwołania się od bana to opisujesz gmowi sytuacje i może ci się uda ale wątpie. Postać najprawdopodobniej przepadnie a ty masz poprostu pecha;] Pozdro

stary 22-04-2006, 21:27   #3
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Jeżeli wejdziesz na tibia.com i będzie możliwość .czasem jest. odwołania się od bana to opisujesz gmowi sytuacje i może ci się uda ale wątpie. Postać najprawdopodobniej przepadnie a ty masz poprostu pecha;] Pozdro
Zawsze jest mozliwosc odwolania sie do bana.
sir Tifejo jest offline  
stary 22-04-2006, 23:22   #4
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Didier19
GM zawsze czeka 15 min, jezeli po tym czasie nikt nie odpowiada, a postac nie zostaje wylogowana i uzywa czarow uznaje sie to za macro usera, nawet ja Ci nie wieze, ze siostra Ci F6 wciskała
Rybzor jest offline  
stary 22-04-2006, 23:26   #5
Tahrus
Zbanowany

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo

Stan: Niegrający
Domyślny

ale pierw gm musi wykryć
Tahrus jest offline  
stary 22-04-2006, 23:30   #6
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Zawsze jest mozliwosc odwolania sie do bana.
Jeżeli ban został wystawiony przez pracownika CipSoftu to jej nie ma
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
GM zawsze czeka 15 min
A po cholere ma czekać aż 15 minut - skoro ktoś może rzucać czary a nie może odpowiedzieć na powitanie GMa to nie ma na co czekać

@autor

Poczytaj tu o skargach na bany, ale w twoim wypadku nie ma to i tak sensu - oszukiwałeś, straciłeś konto. W przyszłości graj uczciwie.
Dabek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania