|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Siema wam!
http://photobucket.com/albums/v385/d...kts/necro0208/ oto link do strony z SS z huntu na necro ktory odbyl sie wczoraj. SS robione z perspektywy Dezertera. Milego oglodania. Ekipa: Ja Waxom-bloker-Elite knight-31lvl skille kijowe ze lepi boli Dezerter Bit-2bloker-Elite Knight-44lvl skille bie wiem ale dobre Szymon druid-hmm and summon-32 Elder Druid- 46 mlvl Kolorotrix-hmm and summon-33 Master sorcerer-47mlvl Sergaros-Bolter i odczasu do czasu SD-46 Royal pally-skills nie wiem. Milego ogladania. Dzis bylismy ta sama ekipa na hero link do zdjec dam pozniej. Comment plx ![]() "Link wklejcie do przegladarki" Najlepiej oglodac jako slideshow
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2004
|
![]() No to po tak
1 : Jaki loot ? 2: Czemu byles z gsem ? 3: Czemu az tak duzo was bylo? 4: Ile Run poszlo i boltow liczac w bp ? 5: Jak dlugo tam byliscie? Dziekuje nie mam wiecej pytan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() I tak trzymac kumple z rubery ^^ szkoda ze nie bylem z wami ale nie mam uh i lagi;/ ale nastepbym razme ide z wami
![]() Tanivupo-41 elite knight-78/75-Rubera 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Loot to:
Flet(conjujer wand) 2 berety(turbany) niecale 1k gp 2 c-mace Napisalem ze ss nie byly robione z mojej perspektywy nie zauwazyles tego?? On byl z Gsem bo ja mialem "blokowac". Tylu nas bylo bo tak fajnie w kilku ![]() A run to nie wiem ![]() Hehe Mario ![]() ![]() ![]() Offtopic: Conjujer wand slozy do convice potworow?? I za ile mozna ja sellnac??
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Bardzo fajne ss =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
2. Do convice potworów jest TYLKO runka convice creature. 3. Nie mam pojęcia za ile to można sellnąć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() jak dla mnie zaa duza ekipa tam szla max 3 osoby bo pozniej dzielac sie lotem jest jedno wielkie 0
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() wsumie mi tam na locie niezalezalo az tak bardzo, no moze troche ( zamiast tych 2 turbanow wolałbym dwie pary BOH-ow )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak to nie.
Bohy mialy wypasc ![]() ![]() Edit: Zaraz save wiec wzuce linka do hero hunta http://photobucket.com/albums/v385/d...rkts/hero0308/ oto nasz hero. A co do duzej ekipy mielismy chodzic w 4 ale kolor sie dolaczyl.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Żychlin
![]() |
![]() Świetny SS szkoda że nie było Bohów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Napisz jaki loot z hero.. i mam pytanko jezeli stoji sie z dwoma tarczami to ktorej tarczy DEF jest uzywany??
|
![]() |
![]() |