|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() Mam 13 pallka skille 50/41 i chcialbym pojsc na jakiegos tomba polootowac itp, chcialbym zeby bylo duzo ghuli i moze byc pare scarabów. Prosze Was o pomoc poniewaz nigdy nie gralem pallem z paccem i nie expilem na tombach.
Mapki mile widziane Dzieki za pomoc ![]() PS : Nie zbluzgajcie mnie od razu bo szukalem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Polecam pierwsze pietro z potworkami na tombie 'pod ropa'. Musisz pokopac troche w okolicy tej czarnej ropy na ankrahmun [szukaj na polnocnym-wschodzie od glownego wejscia do miasta]. Jest tam duzo ghuli, szkieletow, jeden beholder, 1 czy 2 scaraby i 1 mumia [ale jezeli chcesz mozesz bic same ghule i skele]. Bardzo dobre miejsce do expienia i zarabiania dla low lvl paladyna. Pamietaj jednak zeby wziasc troche fooda ze soba bo tam raczej wiele go nie znajdziesz.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hunter Manve
Profesja: Knight
Gildia: Academy of Sith
Świat: Nebula
Poziom: 51
Skille: 76/83
Poziom mag.: 6
|
![]() a nie lepiej by bylo na dwarf guardach expic albo cos kolo tego ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nie, bo 50 dista to za duże waste boltów, a i loota by mi zabierali, a na pacc area juz raczej nie ma takich osób @spider~ Móglbys mapke tego tomba zamiescic i co w której komnacie jest? Byłbym bardzo wdzięczny, a jezeli to robi jakies kłopoty to daj sobie z tym spokój ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Tar Tomb jest najlepszy, tak jak powiedział Spider~, musisz iśc na północ od Ankh to tej czarnej ropy i kopać obok takiej plany w krztałcie odwróconej litery L, zresztą poszukaj sobie jakiś filmiq w którym jest pokazana droga, np. Zwiedzaj z Cichym"
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białe Błota
Imię: Argan Card
Świat: Furora
Poziom: 20
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() nie mam nic do roboty to dam Ci link do filmu z serii "Zwiedzaj z Cichym"
tomba "black water": http://rapidshare.de/files/4194345/t...Water.rec.html Ostatnio edytowany przez Sir Tymol - 22-04-2006 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki wszystkim za pomoc
![]() ![]() Temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() MYsle ze najlepszym wyjsciem jest expieniec= i lootowanie na PoHu albo na gohstlandzie. exp jest niezly i loot tez. z tym ze na PoHu (mam na mysli cmentarz) moze wyskoczyc GS, a na gohstlandzie DS.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Mi sie palkiem dobrze expilo na tym lvlu co ty i skille podobne (51/35) na tombie na zachodz od ankh, na takim malym polwyspie, na poziomie -2, ale jak chcesz tam isc to uwazaj, ja chodzilem tylko od schodow w lewo, tam jest resp stone golema, czasem moze wyskoczyc nawet 2 crypty i 2 mummie, wiec radze uwazac, a na tomb black water palkiem nie expilem, bo lubie lekki hardcore, a tam prawie same ghule
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Najlepiej idz sobie do tego tomba na zachod on ank, na takim polwyspie. Na -2 poziomie jest duzo ghouli. Jest tez tam sporo shamblerow, mummi, scarabow, szkieletow, slime'ow i skorpionow. Wg. mnie jest to najlepszy tomb dla palka- duzo miejsca, duzo fooda(z larw, lionow itp.),duzo potworkow. Ja tam expie caly czas odkad se kupilem pacc (drugi raz).
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Turus Amaw
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
|
![]() dobrze sie expi palem na tombach ale w niektorych tombach sa stalkery wiec uważaj bo na tym lvlu mogą cię troche pobić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: WuWuA
Imię: ~~M4Gi$t3R~~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: ^^