|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
![]() |
![]() witam,
NA FIBULE na przystani jest zebrak (nie pamientam imienia) prosi zebym mu dal 100gp, jesli dam powie ze jeszcze 500-pytanie, co sie stanie jak dam mu jeszcze to 500gp? czy poprosi o więcej i mi coś da? --------edit------ tak, ten żebrak jestna fibule. sory za pomykle |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() A czy czasme ten żebrak nie jest na Fibuli ? Bo taki koleś jest na Fibulinajpierw dajesz mu 100gp potem 500 i na końcu 800gp(nie pamietam) jak dasz mu cala tą kase to on zamian za twoje dobre czyny da klucz nie pamiteam jaki klucz i nie pamietam do czego jest ten klucz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
![]() |
![]() to jest na fibuli- najpierw dajesz 100gp potem 200 i na koncu 500 i distajesz fibula island wchodzisz tam przez studnie na tej wyspie dochodzisz do pokoju z 5 drzwiami
Do tych na dolnych rogach nie wchodz-nie ma tam nic ciekawego Drzwi na gorzeprowadza do orcow a na dole bh ds i szkielety W dzwiach po lewej masz mase rotwormow ale radze sie za daleko nie zapuszczac bo mozna natknac sie na ds-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To jest na 100% na Fibuli, ja juz niepamietam czy on cos da bo kurde... niebylem na Fibuli jakis rok
![]() Ale mam duzy lvlv ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
|
![]() czy ten rzebrak jest tesz na innych serwerach tesz ???:O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
![]() |
![]() kazdy swiat na kazdym serverze wyglonda tak samo...
|
![]() |
![]() |