![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() k-axe jednoreczny
jak idziesz na latwizne to club (najtanszy) ale axe czy sword o wiele lepsze sa na wyzszych lvach i skillach |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Chłopie ja ci tylko doradzę wal swordami to nic ze fs( na moim świecie) kosztuje 8k ale za to two handed sword kosztuje(na moim świecie) 600gp a jak dobrze pamiętam na 12 lvlu z skillem sworda 34 solowałem valkirie więc zabijesz kilka valek znajdziesz kilka p armorów i masz np na fire sworda ale wybór należy do ciebie powiem jedno Swordy rządzą
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2004
|
![]() chyba mi sie jednak nie oplaca walic swordami bo na moim swiecie kosztuje on 20 k a k-axe kosztuje 5k tylko roznica jest o 2 w ataku i w wadze
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja tam walczę clubami i dobrze mi z tym...z moimi skillami + Warhammer pokonałem w duelu niejednego rycka z GS'em/Dl'ca
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() axe axe axe
club jest do cip.. dla knighta / to jest bron glownie panow druid/sorkow ( skull staff =] ) fire-axe jednoreczna 38 atck dragon lance - miodzio powiem ci ze axe i club majo mniejsze defy od swordow ale sa tansze |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Wal Axami , są najleprze i tanie i łatwo je zdobyć , cluby są tańsze ale są bardzo słabe !!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() clubo odpada bo nie ma dobrej dwurecznej broni ale sowrd czy axe to jest najlepszy wybor a axe wcale nie sa ( na securze drozsze od sword ) f sword 10 k a f axe 12 k a jest o niebo lespzu
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() jak jesteś knightem to osobiście radził bym ci walczyć axami poniewarz w clubach nie ma żadnej wypas broci (no może skull staf...) a reszta to g.....a w axach jest duży wybur...fira axe...dragon lance...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() Cluby-tanie ale i dosc slabe
Axe- dosc tanie nawet mocne Sword- najdrozsze i najsilniejsze Na dluzsza mete grania knightem polecam jednakowoz swordy |
![]() |
![]() |
#11 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Jezeli swordy odpadaja to polecam axe poniewaz fajnie wygladaja i maja najwiekszy atak. Cluby tez nie sa wcale takie zle ale moim zdaniem dopoki CIP nie wprowadza jakis nowych clubow to pozostaja one najgorsza bronia dla knighta.
![]()
#12 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Tak pozatym axe ringi duzo latwiej dostac.
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() Pytanie mam Bronze Amulet 5 Zmniejsza straty od mana drain. Ma 200 ładunków do czego jest ten aumlet bo bardzo nie kumam
|
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Jeśli walczysz z Ghoulami lub Demon Skeletonami lub innymi takimi umarlakami to ten amulet pozwoli Ci 200 razy zmniejszyć, lub całkowicie zredukować obrażenia zadawane przez Life Drain.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Swordy mają jeszcze jedną zaletę o której tu nie wspomniano, a mianowicie ważą mniej niż axe. Cap zawsze się przydaje
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() odpowiedz nie jest trudna a wiec lepszy jest axe z annihilator qeust mozesz wyciagnac Stonecutter Axe ktory ma 50 ataku 30 obrony i ejst jednoreczny ale zanim zdobedizesz 100lvl radze ci walic z fsa czyli sworda
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() ja ci radze wziasc swordy ale jak dajesz do wyboru axe czy club to axe lepiej wez sa dobre i tanie ale swordy sa najlepsze
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zalerzy od twoich osobistych preferencji lepiej skiluj to co masz wyrzej.K-Axe jest 1 reczny.
Cluby-tanie ale takie sobie Axe -troche lepsze ale drorzsze