|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem czy ktos juz to tu zamieszcal ale ja zamieszcze
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html Dodaje ciekawy komentarz jednego z uzytkownikow Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Skrzat - 20-04-2006 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no nie wszytsko wiedza o tibii jak sie nie wyloguje albo odłączy prąd to zostaje anie jak oni napisali za kazdym razem
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Przesada, i to ostra..
Poza tym - wieeelu moich znajomych gra w tibię, ja również i jakoś nie zauważyłem żeby któryś z Nas był uzalezniony.. To zależy od człowieka - nie od gry. To człowiek decyduje czy gra, czy może pójdzie na piwo ? Albo posprząta w pokoju ? Wiele osób gra w tibie i nie ma żadnych problemów z RL więc ten artykuł... tfu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady'Dex
Profesja: Druid
Świat: Askara
|
![]() Moim zdaniem to prawda....Pomyslcie sobie robicie hunta na hydry czekaliscie 5 h zeby sie zwolnily...a tu nagle "Jedziemy do babci, prosze wylacz komputer" ! A wy nic nie mozecie zrobic... I Co wy na to "Grrrrrrrrrrrrrrrrr"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale wolałbym jechać do babci ( nawet do babci.. ) niż grać przed kompem. A w Tibię nie gram już od ponad roku. Sporadycznie, czasem coś zagram, z nudów.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Btw. Kolega w sumie przez Tibię nie zdał do 3 klasy gim. Ale patrząc na to z drugiej strony, gdyby nie Tibia to na pewno znalazłby sobie inny tak silny bodziec. Bo przecież uzależnić się może każdy. @Artykuł Bujdy wyssane z palca... Skąd wiadomo czy może jego matka chlała, czy może wcześniej byłą już przez niego bita z innych powodów, co? Przecież patologie się zdarzają :'| Ostatnio edytowany przez Thero - 18-04-2006 o 09:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: szczecinek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Misiu Bez Nogi
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 22
Skille: sw/sh
Poziom mag.: 4
|
![]() Tibia jak narkotyk??
Lepzsa tibi niż narkotyk ![]() UP Może dobrze mowisz? Moze mama sie na nim wyrzywała i on też sie wyrzył??
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() hehe stek bzdur. Widać że artykuł był pisany przez osobę która nigdy nie grała w tibię a cały artykuł był pisany "na kolanie" hehe grają bo jak przestaną grać to postać mu mogą zabić buehehehehehe co to ma być ogame że nawet jak nie grasz mogą cię zjechać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Nagonka na gry była, jest i będzie. Wcześniej były to krwawe FPS'y teraz MMO.
Szkoda tylko, że media zaszufladkowały wszystkich graczy jako "Bezmózgich zombi, siedzących 20h dziennie przez grą" na podstawie ułamka procenta uzależnionych. Ale i tak WoW zbiera więcej batów od prasy międzynarodowej.
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Ja siedze 3-4h dziennie i nie zawsze gram |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze mówiłem, że udostępnianie Tibii ludziom przed pełnoletnością to głupota...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() No tak. Debilizm wtórny.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A mnie smieszy takie zwalanie winy na jakokolwiek gre. Ludzie, przeciez to nie od gry zalezy czy ktos zbije matke czy nie - mnie moja matka nie raz juz wkurzala nawet blachymi rzeczami, gotowalo sie we mnie, ale nawet glosu nie podnioslem przez szacunek do rodzicielki. Kwestia wychowania. Jezeli rodzice rozpieszczaja dzieciaka to tak juz jest...
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() przesada.... glownie pisali tam ze dzieci w to graja by sprzedac i zarobic... przeciez nie kazdy gra aby sie wzbogacic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Jeez, jak wyobrazam sobie to sytuacje to mam ochote poplakac sie ze smiechu xD Starsza odlacza synkowi kabel od kompa a tu nagle: PiZD, j*b, tRzAsk!
Szkoda ze jeszcze nie zrobil filmiku...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Z tego artykulu wynika, ze do sytuacji doprowadzila glownie postawa matki. Pozwalala mu nie chodzic do szkoly, spelniala zachcianki synka i sie doczekala. Dzieki takiemu wychwaniu chlopak ma byc moze zepsute zycie. Smutne.
![]() |
#19 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Spider-białystok
Masz rację. Łatwo zrzucać winę na gry(tu Tibia), gdy to rodzice są winni. To tak jak pozywać do sądu producentów noży kuchennych o to, że ludzie się zabijają ich wyrobami. Po prostu wszystkim jest tak wygodniej i czują się z tym dobrze. A problem pozostaje.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Dominik Borowski z kawiarenki internetowej Spider: - Przez dwa lata, dzień w dzień przychodził do nas młody chłopak. Grał w Tibię po kilkanaście godzin. W końcu sprzedał swoją postać za 2700 zł.
lol.... to jaki ta postac musiala mniec level... |
![]() |
![]() |