|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Więc w tym temacie chciałbym wam pokazać co robie gdy
północ już wybiła... Nie myślcie sobie niczym ciekawym bo to screeny z tibi... beznadziejne...ale cóż...moje pierwsze.. więc nieciekawe...dodam tylko że siedze w depo cały czas.. więc zaczynajmy.... Pochwale się swoim advencem..musze... [IMG]www.republika.pl/warloczekss/2.jpg[/IMG] triumfalne wejście do depo... [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0013.jpg[/IMG] częso zadawane pytanie... [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0017.jpg[/IMG] i odpowiedź [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0018.jpg[/IMG] [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0019.jpg[/IMG] [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0020.jpg[/IMG] a oto sprzęt którym dysponuje ale go nie nosze..boje się [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0024.jpg[/IMG] oczywiście amunicja też jest potrzebna [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0025.jpg[/IMG] wiem że są beznadziejne, ale chciałem wam pokazać co ja robie o takiej godzinie w tibi... Zachęcam was do pokazania tego co wy robicie... Prosze tylko abyście nie byli zbyt ostrzy.. to mój pierwszy raz... Wklejajcie też swoje ss-y edit:mam nadzieje żę działa, chociażnie jestem pewien
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() pochwale się uhem
[IMG]e:\gry\uosu140\uo0026.jpg[/IMG] oczywiście są tacy co też by chcieli... [IMG]e:\gry\uosu140\uo0027.jpg[/IMG] a potem...nabieranie osób, które dały się nabrać [IMG]e:\gry\uosu140\uo0028.jpg[/IMG] [IMG]e:\gry\uosu140\uo0029.jpg[/IMG] a tutaj popatrzcie... moje marzenie..na trade popatrzcie [IMG]e:\gry\uosu140\uo0032.jpg[/IMG] a tu jego 2 część [IMG]e:\gry\uosu140\uo0033.jpg[/IMG] o tym przedmiocie nie marze ale fajnieby było go mieć [IMG]e:\gry\uosu140\uo0035.jpg[/IMG] a teraz chcialem wspólne zdjęcie... [IMG]e:\gry\uosu140\uo0036.jpg[/IMG] ale tylko ja podjąłem się tego wyzwania [IMG]e:\gry\uosu140\uo0037.jpg[/IMG] ----------------------------THE END------------------------------
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() taaa a screeny prosto z twojego dysku leca?:>
przeczytaj jakis temat na temat wklejania ssów ![]() TE TEMATY NAPRAWDE WIDAC TYLKO OKULARY ZALOŻYC ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
![]() |
![]() Piekne FOTKI , ALE ICH NIE MA !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() SSy mogly by byc spox ale.... zrob cosik z tym
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Cytuj:
Po nazwach zdaje mi sie, że może być ciekawie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() staram się...
założyłem konto na lykos...ale nie umiem wysłać plików wogóle nie umiem wejśc na swoje konto.... próbuje i nic czytam forum teżnic nie wychodzi...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Warloczek wyślij mi te ss na [email protected] a ja je wkleje. Tylko wyślij mi wcześniej informacje na PW or GG 3010433 bo ja żadko sprawdzam poczte.
Albo wejdz na www.onet.pl załuż skrzynke e-mail, puźniej wejdz na republike WWW, załuz konto np. www.sswarloczekss.republika.pl ściągnij sobie Total Commander 6.03.a (http://programy.onet.pl/a11) odpal wciśnij Ctrl+ F kliknij nowe połączenie i wypełnij to mniejwiecej tak: ![]() Wypełnij to wszytko tak jak jest na rysunku.(sswarloczekss to nazwa twojej strony)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() skasować plx
post a nie temat
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Udało sie!!!
Powinno działać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() cd...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Składam podziękowania mejenowi..
troche niepokolei ale to nic... popatrzcie dopasujcie opis do zdjęcia..
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Za Fajne To To Niejest
![]() Ale Może Być ![]() Nawet Spoko ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() troche nuddne ;p