|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() czesc, jestem palem, sprzet: soldier helmet, dwarven shield, p -set, leather bootsy, no i luk, lev 15, skille 51/39, no i nie wiem czy lepiej skille trenowac czy expic, mieszkam w venore, do 15 lev na roty chodzilem, czasami z kumplem do zamku elfiego, niektorzy mi mowia zeby na rotach siedziec do 20 lev a potem zaczac gdzei indziej, sam juz nie wiem, i jeszcze czy walczyc na full def i wtedy exp wolniej leci a skille rosna, czy full attak, wtedy odwrotnie, czy wogole wziasc jakies dwa potworki i tylko trenowac, aha, i nie mowcie ze najlepiej to gdzies tam do thais czy kolo carlin, najdalej to do kazoo, tam raz bylem, ale tylko pol dnia, z gory thx.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej skille bo wtedy mozesz sic na nizszym lvlu na lepsze potwory
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Podłączam się do powyższej odpowiedzi, ale level też gra ważną role. Ja mam 15 level Druid'em i teraz zamierzam cwiczyć skille. [Ale rób jak chcesz :P].
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zdecydowanie skille.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() zrób pare leveli (żeby cie jakiś lvl9 dru nie zabił z hmm
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ok, no to sobie dobije do 20lev i zaczne trenowac, no ale na jakich potworach najlepiej, bo roty do treningu to juz za slabe sa dla pala na takim lev ?(
re@down: nie chodzi mi o to jakie potwory rozwalac na 20 lev, tylko z jakimi potworami (najlepiej dwoma naraz) trenowac na tym lev - a ze ze spearow to wiadomo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Na 20 lvl bedziesz mugl cyce ze spearow rozwalac.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Hmm moja rada to tak że ważny jest zarówno level jak i skille wszyscy tu mówią że skille ale co z tego zorbisz mocny skill a levele mały i co ci z tego jak po 1 cyzm wyzszy level tym wyższa prędkość poruszania się po 2 im wyższy level tym wiencej hp i manny co jets bardzo ważne na huncie an większe potworki powodzenia! najlepiej wal na balance to leci ci to i to równomienie a pozatym to ćwicz z kumplami skilla a level rób osobno i poswincaj np 1 dizen na trening 1 na exp 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm moja rada to tak że ważny jest zarówno level jak i skille wszyscy tu mówią że skille ale co z tego zorbisz mocny skill a levele mały i co ci z tego jak po 1 cyzm wyzszy level tym wyższa prędkość poruszania się po 2 im wyższy level tym wiencej hp i manny co jets bardzo ważne na huncie an większe potworki powodzenia! najlepiej wal na balance to leci ci to i to równomienie a pozatym to ćwicz z kumplami skilla a level rób osobno i poswincaj np 1 dizen na trening 1 na exp 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() 1. skille 2. skille 3.skille 4.sperzet 5. kill n00bs 6. lvl to wszystko co mam do powoedzenia! Ze skilami 60 juz na dragi mozna chodzic a po hu& ci lvl na dragu czy na demonie.... Skille skille skille ja mam 13 teraz i mam lepsze skille od ciebie ROTFL!a sprzet K armor, crown helmet, plate legs, x-bow 200 boltow, bow bp arrolow!i devil helmet na sell wiec pomysl co robisz... co wybiezesz... pomysl o przyszlosci....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Normalka ze skile, latwiej sie pozniej gra bo lvl daje ci tylko mane i zycie. Bedziesz miał lepszy sprzet i jak juz tak chcesz na sile skilowac na takim czyms jak rot to chociaz idz na minosy albo sprobuj na cyckach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() trenuj (tak do 65 dista) a potem non stop na cycki jak chcesz xp- tam naprawde idzie sie w expa wzbogadzic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() JA RZADZĘ DOBIĆ DO 20LVL I DOPIERO TRENOWAĆ, BO JAKIŚ 15-16LVL BĘDZIE CZUŁ (CHOĆBY MAŁY) RESPEKT PRZED TOBĄ I BĘDZIESZ MIAŁ WIĘCEJ ŻYCIA I MANY! I BĘDZIESZ POTRZEBOWAŁ DUUŻO DEDÓW ŻEBY ZEJŚĆ NA ROOKA.
JESTEM PRZECIWKO WALCE O SKILLE!!!
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
widac po postaciach - kiedys tez tak myslalem i to byl blad trenujcie jak najwiecej co do 16 lv - jak bedziesz miec skile kolo 60-70 to taki ci nawet niepodskoczy na 8 levelu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() k, no to bede trenowal na minosach, nie sa chyba dla mnie za mocne, gdzie moge je najblizej spotkac? mieszkam w venore, aha, i gdzie moge spotkac cycki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() trenuj z graczami, kolo venore chyba niema minosow, mozesz isc na orki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() Chyba to i to Dobij tak do 25 i zacznij ostro alić na skile
WielkiMadry(Mr.GandalfGrey) \,,/(-_-)\,,/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() ![]() WielkiMadry (Mr.GandalfGrey) \,,/(-_-)\,,/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ehhh
olej level na poczatku, nabijaj skile im leprze tym leprze potworki mzoesz bic - proste jak bedziesz meiec skile kolo 60/30-40 to spokojnie mozesz zaczac na ds chodzic, a z nich loot miodny |
![]() |
![]() |