|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Może i dziecinna gra, ale warto spróbować. To chyba moja ulubiona gra... każdy kto w to gra/grał niech się wypowie!
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Masz na myśli pokemony na Game Boya? Huh... Pamiętam jak ludzie nie znali tibii i chodzili na kafejke grać w pokemony na emulatorze... Sam mam yellow i czsami jak jade pociągiem to pogram ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: 30 cm od monitora
|
![]() bardzo lubie pociupac na emulatorze mialem wszystkie dawniej tylko mialem formata i zonk
![]() |
#4 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wstyd sie przyznac ale jest to moja ulubiona gra na gba zaraz po zeldzie
![]()
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
![]()
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tibia.pl support
![]() |
![]()
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() o tak pamietam jaksię kiedyśw to grało,przeszedłem Doszczędnie (tylko nie miałem 150/151 poków) Red'y i Yellowy (troszke się różnią) , a teraz pytanie dla nadal grających : mieliście kiedyś Mew (nie mylić z MewTwo) w Red'ach lub Blue bo ja tak jak będziecie chcieli (i nie wiedzieli jak zdobyć) moge napisać, odrazu muwie e występuje we WSZYSTKICH wersjach (japońska itp.) miałem nawet takie dziwne coś co nazywaliśmy "Wirusem" z kolegami
![]() Jak się znam to zaraz wpadną jakieś noby "Pokemony są do h**a" chociaż był o napisane "Nie lubisz nie pisz" a Podsumowując ... ale się rozpisałem ![]() aaaa i oczywiści niekture się robiło po pare razy |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibia.pl support
![]() |
![]() Karlossik jak mi powiesz ze to wszystko zrobiles na gba a nie na emu to gratki dla Ciebie i uklon do ziemi=]
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ktoś z was złapał słynnego Pokemona, który występuje na wyspie w której wygrywa się odznakę ognia ? Bajdełej, w taki sposób klonuje się też przedmioty.
A co do Pokemonów - w małych dawkach przyjemne, na dłuższą metę nudne. A i tak Pokemon Z w którym Charizard wali z Kamehy żondzi.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Buhehhe sam pocinałem w kupe gier na GBA miałem ich z 200 na kompie
jak nie pokemony to dragon ball, i kupe różnych simsy, Kirby od cholery spoko to jest ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jeśli nie to zaraz sciągne jak wróce z kościoła (OW3ED)
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przypominają się stare czasy, kiedy to się na emulatorku grało
![]() Pokemony były wtwedy jedną z moich ulubionych gier... teraz są te wszystkie grafiki 3D, a jednak miło usiąśc przy starych, dobrych czarno-białych pokemonach ![]()
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Miałem GBC, i miałem blue, yellow, red, silver, gold, crystal. No i kabelek przez który w szkole turnieje robiliśmy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() JA mam problem z przejsciem Pokemon Leaf oraz pokemon emerald , w emerald nie wiem gdize mam isc i co robic mam 3 odznaki , broka w poczatkowej sali dalej niie ma , moge podrozowac statkiem do 2 miast , mam rower , szybkie buty , i wybralem na ppoczatku tego srodkowego pokemona takiego kurczaka obecnie mam nim 46 lvl.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Grałem kiedyś. Strasznie wciągała.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: W Mexixco town Amigo
Imię: XD->X-)->XP
Profesja: Knight
|
![]() Grałem kiedyś w Poki na gba sp i skończyłem na rubinowej wersji obecnie gram w na NDS w Burnout legends
P.S-Gra ktoś w LF2 bo niemam z kim grać na online ![]()
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Sam kiedys gralem w pokemony pamietam jak z kolega przez kabelek gralem to mialem z 6 Lugi
![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Mam lif griny na GBA SP ;]
Nie umiem całego przejść (nie wiem gdzie zdobyć drugiego gema do tej maszyny na One Island :<) Poki: Czarek na 100lvcu Dragonite 76lv Legendarne ptaki lv ok.70 :< Jynx 73lv Już dawno nie gram ![]() @Down: To dziwne, kupiłem oryginalne poki poprzez sklep internetowy, moi kumple mają w Emeraldach/Sapphirach legendy na 100lvcu... P.S. W*****ony jestem, dziś włączam GBA, i mi się pokazuje piękny napis "Your save file has been deleted..." dunno what happened, ale co tam, Ostatnio edytowany przez Upierz - 16-10-2006 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() /\ niewiem jak mogles czarka zdobyc na 100 lvlu jak max jest 99...
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() a to hack czy nie...?
![]() |
![]() |