|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Ostatnio widze że na Pacerze (świat no-pvp) każdy chodzi na zerki i ja też...tylko właśnie w jednym mnie dziwi? Dlaczego zerk raz slinie wali a raz słabo ostatecznie wale go po 34 ale nawet jak wejde na zerku (na zamku na wieżycce) i był troszke naruszony no może z 50hp chciałem go zabić no wchodze a ten za 101 hita mi walnoł?! jak zawsze chodze na zerki to nigdy mi tak nie walnoł od czasu mojego chodzenia :/ Może to dlatego że mam słave skille ale chyba 51/56 to są dobre !? Jagby coś gram na różnych światach mam knighta?? Więc jak to możliwe plx comments!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() normalka
![]() zalezy od szczescia. i zmien ten podpis bo n00bisz bardzoo, a wątpie , że taki n00b ma takiego palka ;p
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Rzeczywiście, też to zauważyłem jak mój brat gra ryckiem to raczej spokojnie daje ubić zerka na 17lvlu. Skille ma prawie 50 chyba i p-set/f-axe/beholder shield. Przed updatem chyba to było niemożliwe? Przynajmniej z mojego doświadczenia tak wnioskuję, bo trochę się na OF expiło moim rycusiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master of Thunders
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Z zerkami roznie, ale sa to potwory z ogromnym atakiem i słabym defem.
50/50 dobre? lol, ja mam 60 i uwazam ze to za malo na zerka. Najlepsza taktyką jest nabić 70, 2-handed weapon i lejemy go na full atacku. Powinnismy go posłać do piachu w 2-3 hitach. Ja przy 60 axe fighting z fire-axe na full atacku uderzylem go za 132, wiec to swiadczy o słabosci jego defa. Na zerka przydaje sie tez wyzszy lvl, bo jesli sie oberwie 2-3 hity +100 pod rzad, latwo mozna zaliczyc deada, zwłaszcza gdy atakuje nas cos jeszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Ja uważam, że chodziło Ci raczej o jego niski arm. Zerk ma spory attack, ale łatwo jest go zranić (delikatne biedactwo). To że łatwo jest go trafić świadczy o niskim defie (niezdolności parowania ciosów), ale to że każdy atak zadaje konkretny dmg świadczy o słabym armie (niezdolności do zmniejszania otrzymywanych obrażeń). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Dron
Tak, dokładnie o to mi chodzilo :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() Ty tez przeciez nie zawsze trafisz, a jak trafisz to nie zawsze za dużo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ecik Czanon
Profesja: Paladin
Świat: Rubera
Poziom: 8+
![]() |
![]() Ten typ tak ma
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() A ja chodze i zerki na zamku oczywiscie ich troszke nie czaje....wchodze on mnie atakuje tam malo potem drugi raz wchodze a tu hit za 90 :/ a za 100 baardzo rzadko mi bije wiec czemuz na niego nie chodzic...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() btw: z zerkow fajny loot leci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Imię: Avon The Holly Warrior
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fire Angels
Świat: Galana
Poziom: 38
Skille: 81
Poziom mag.: 14
|
![]() zerk ma poprostu duzy rozrzut obrazen i zalezy to od farta jakie obrazenia bedziemy dostawac poza tym to zerk i czasami dostaje szalu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja mam pala na 23 lvl i skilach 55/40.(nie wiem czy dobre?)
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
|
![]() zależy od szczęścia i od tego czy cie trafi zależy od lvla od skili i z czego walisz i jakie masz eq to też wiesz dużo powodów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() noo tu musze przyznac racje... tez taka u mnie sytuacja byla najpierw 3 hity przez pancerz obronione ("gwiazdka") a potem 130 za 1 hitem
![]() (ja jestem paladynem wiec nie trudno taki hit oberwac bez tarczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Nie wiem czy to Wy macie farta, czy ja pecha..ja obrywam zwykle powyzej 100..max 178 w 1 hicie(pal)..nie ma sie czym podniecac a to ile ,jest rozne u wszystkich..potworow i ludzi...nie wiem po co taki temat
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() facet, po pierwsze podobno jesteś tutorem,masz 100+ lvl etc, i nie wiesz takich żeczy.
to jest banalnie proste, demon też czasem walnie z mele nawet za 1 a czasem 400+. tak samo wszystkie potworki (z tym że przy słabychtego nie widać)
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
-.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Idiotyczny temat założony nadodatek przez 114 palka (pisze że tutor a to gówno prawda)
"Zerk raz mocno raz słabo atakuje...jak to możliwe!?" A jakto możliwe że ja z g swordem moge nietrafić cyklopa 3 razy pod rząd albo nie zabic poison spidera na jednego hita -.-? Jakto możliwe ze niektórym na pierwszym dl huncie poleci dsm a niektórym dopiero na 10 -.^? Jakto możliwe że na ds-a poszly mi 4 uhy a na draga 1? Pytania tak samo idiotyczne jak twoje, wiec sie stary zastanow co piszesz. Temat moim zdaniem do zamknięcia bo nie niesie z sobą żadnego pożytku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Na zadupiu nieważnie gdzie to jest
Stan: Na emeryturze
|
![]() Napisales ze raz zerk mial reda i go dobiles i cie mocno walnol ? Heh
Cos w tym jest kiedy zjedziesz potwora do reda moze sie wnerwic ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |