|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcesz aby avarary mogły być większe? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 30.51% |
NIE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 69.49% |
Głosujących: 59. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Wydaje mi się że dopuszczalna wielkość avararów powinna być większa a dokładniej avarary mogły by być dłuższe.Jak sięgam pamięcią to kiedyś mogły być większe.Jes wieje super avararów ale nie można ich użyć bo są za duże.
Porosze nie usuwać tego tematu i wyrażać swoje opinie.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja głosuje na tak, ale max to 125*125 bo większe nie mają sensu, oczywiście liczy się to z powiększeniem rozmiaru avatara
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zagłosowałem na "NIE". Uważam, zę 100*100 to odpowiedni rozmiar na jakiegoś gifa, albo własną twórczość.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Wieszok popieram cie.125 na 125 myśle że wystarczy.Mi nie chodzi o np.600 na 800
![]() ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to jest "avarar"?
Wiesz, drogi autorze tematu, że avy w wymiarach 200x200 strasznie rozjeżdżają okienka, przez co userzy rozdzielczości 800x600 mają problemy. Poza tym... Nie wiem, na co ci większe... Chcesz całą tapetę wcisnąć na ava? -_- Jak masz za duże, to sobie użyj w dowolnym edytorze grafik odpowiedniej funkcji i zmniejsz ogólny rozmiar w pikselach avatara... Ale jak tawarisze mnie przegłosują, to zgadzam się na 125x125... Niech mają. Moja strata.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 24-01-2005 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nah, jest jak jest. Akurat takie rozmiary avatara pasuja, nie za mal nie za duzy w sam raz. Denerwuja mnie zbyt duze avatary.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Zaglosowalem na "nie"...
Cytuj:
+ Im wieksze avki tym dluzszy czas ladowania... taki rozmiar w zupelnosci wystarczy :P (imo)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Mysle ze mogly by byc troszke wieksze...tak odrobinke
![]() pozdro!! zaglosowalem oczywiscie na TAK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jak widze takie krowy, to mi odchodzi ochota na życie...NIE!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Tak, a modemowcy będą czekać, aż się załaduje... I czekać...
I czekać... I czekać...
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 24-01-2005 o 21:39. Powód: l |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Fakt, ale najgorshe by było, gdyby ktoś po zmienieniu tych avków na 125*125 znowu załorzył taki temat ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Szara eminencja
|
![]() Nie. Bo i po co?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nieobecny.
|
![]() eee? a co to są avarary?
NIE. (z przyczyn wymienionych powyzej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieee takie pasuja bd dobrze
![]() Po co wieksze ? ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() to zly pomysl
im wieksze avaraty tym bardziej strona sie "rozlazi" i owiele dluzej sie laduje :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() a wedlog mnie avatary max powinny miec 125*125 jak mowil wieszok ale w panelu kontrolnym usera powinna byc opcja ktura avatary 125*125 wyswietlala jako 100*100 lub nawet ich niewyswietlala pzydala by sie ona modemowca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() nie
pomijając długość ładowania, to w końcu mogłoby zapchać serwer takimi śmieciami. na tym forum i tak są duże awatary w porównaniu do innych
![]() |
#18 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() I po co? Avek ma byc tylko malym obrazkiem z boku ekranu umilajacym i ulatwiajacym zapamietanie uzyszkodnika. Ale ja mysile ze avki powiny bydz dowolnej wielkosić, nawed tapety powino sie dawadź bo to fajn...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() Stanowczo zaznaczylem NIE!
Po co zwiekszac avantary? Tak jest po prostu swietnie i ja uwazam tak jak widze wiekszosc ze taki rozmiar avantara wystarcza.Na innych forach zauwazylem wieksze rozmiary i po prostu sa beznadziejne ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Nie. Ja i tak bym optowal za zmniejszeniem do 80x80, ale jestem chyba sam wsrod tlumu... oh well, zawsze kierowalem sie swoim rozumem, a nie podazalem za wiekszoscia
![]() |
![]() |
![]() |