|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() Lurowanie jest dozwolone? Taki gość wysłał do CIP maila że ja luruje d guarda (to prawda i ma dowód bo mu napisałem na czacie) PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIED (dopiszcie czy jesteście pewni
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Lurowanie jest NIE dozwolone. Ale żeby od razu do Cip-softu.. Mógł do gm-a napisać
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() i co - myślicie że mnie zbanują za to?:/ kuuurde :/ przecież wszyscy lurują - co robią niby te GSy przy venore?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Czy napisze do Cip-softu czy do gm-a nie ma różnicy.. Jest może jeszce szansa, że koleś Cię tylko nastraszył, żebyś więcej tego nie robił.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() eh... to że jest taka możliwość że nie napisał to ja wiem ale wole wiedzieć na przyszłość
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Silesia
Imię: Czarownik Iwanow
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 21/27:]
Poziom mag.: 60
|
![]() ja znam kumpel dostal bana na tydzien za lurowanie smoka (swoja droga kor
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() lurowanie jest niebardzo dozwolone ale przydatne np.ja kiedys z kolegom lurnelem gs kolo mostku dwarfuw i 2 osoby szły z deserta i mialem okolo 20k gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Lurowanie jest niedozwolone. Ostatnio jak do Carlin zlurowali elfa Arcanista to sie GM pojawil
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() jestw wiele banow i nawet delete kont na ktorych jest za lurowanie potworkow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żygać mi sie chce jak widze takie tematy. Ludzie czy wy nigdy nie czytaliście zasad Tibii?! Jak można sie chwalić że jest sie lurerem (człowiek, który luruje powtwory)? Jak można sie chwalić że sie GSa zlurowało i zgineły 2 osoby a ty za to miałeś 20k bo szli z Desert questa?! I wreszcie skoro jesteś na tyle odważny żeby lurować to czemu boisz sie bana, przecież to jest jakby wliczone w ten czyn? Lurerzy to tacy PK, którzy zasłaniają się potworami, żeby nie było na stronie Tibii napisane o śmierci kogos spowodowanej przez ciebie i żeby nie mieć czaszki. Osobiście uważam, żę PK to pryszcz w stosunku do lururów. Każdy lurer zasługuje na usunięcie konta i jeszcze zablokowanie adresu IP!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm ale jak ma człowiek zdobyć dobry eq jak np. demona nie zabije? to luruje guarda
![]() ![]() no więc teraz pozostało mi spokojnie czekać na zbanowanie mjego 30-o lvlowego knighta ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak zenek napisal do cipow to ci sie nic nie stanie. Jak piszesz maila do cipsoftu to najczesciej dostajesz zwrotny mail od automatu.
Wedlug mnie nie amasz sie co martwic..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2004
|
![]() ja sam zlurowalem skorpiona (tak tak od czegos trzeba zaczać
![]() ![]() ![]() ![]() jak juz lurujesz to luruj jakies slabe potworki co moga robic duuuuże straty :evil: tak czy siak jest to niedozwolone...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() Ja tam tych co luruja staram sie zabijac w miare moich mozliwosci jak nie ja to pisze do kolegow. Sam zginołem
przez zlurowane potworki wiec tego nie nawidze. Ale z drugiej strony jest to dobry zarobek ?( |
![]() |
![]() |