|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() 1.Turniej Polska Elita odbędzie się 30 lipca od 11 zbiórka na samej gorze w depo w ab
2.Wstęp 500gp trzeba wpłacićna konto Misacz'ek w ab do 29 lipca godziny 20 3.Turniej Double Czyli dwójkami , obrońca i napastnik 4.Każda drużyna musi być jedną z druż yn w POLSKIEJ LIDZE 5.Zajęte drużyny -Wisła kraków 6.Zgłoszenia tylko tutaj 7.Antica!!a to nie jest w depo tylko zbiórka 8.Za 1 i 2 i 3 miejsce są nagrody płatne!! ![]() Zgłoszenia mają wyglądać tak: Nazwa drużyny(legia,jeziorak,lechia,...)muszą być z polskiej ligi Name osób:Imie + Imię (1 obrońca ,nie moze wyjsc za polowe ,drugi napastnik) p.s poszukujemy kamerzysty Poszukujemy ochroniarzy...
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a moze podaj swiat?
i jakies zasady? z tego co mi wiadomo depo w ab nie jest zbyt duze, jak to bedzie jesli bedzie 4 zawodnikow, kamerzysta i sedzia czyli 6 osob, min 3 pola zarezerwowane na bramki (2 slupki i swiatlo bramki) i pole z drabina na pietro nizej, co daje 13 pol czyli mniej wiecej polowe przyszlego boiska, da sie grac na czyms takim? poza tym co bedzie jak ktos ukradnie pilke i schowa do depo? rzeczywiscie, nie popisalem sie znajomoscia footballu tibijskiego, pilki nie mozna schowac do depo, jak i do plecaka @down przeciez nie napisal gdzie ma odbyc sie turniej, a skoro zebranie ma byc w depo to w domysle uzyl wlasnie tego miajsca jako miejsca rozgrywek oczywiscie moglby napisac ze bedzie to gdzie indziej i wtedy rozwialo by to wszystkie watpliwosci
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Groar czlowieku..... on napisal ze zbiorka jest w depo w ab a nie ze turniej odbedzie sie w depo w ab.......
Ale rzeczywiscie powinien napisac swiat i zasady (a szczegolnie to pierwsze......) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() //poza tym co bedzie jak ktos ukradnie pilke i schowa do depo? //
nie wiem jak sie cytuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Pfk@:Nad kazdym postem masz przycisk "cytuj".Wystarczy go nacisnac.
@All : patrzcie punkt : 7. @kamyk : podaj zasady tej gry.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gramy 4 minuty jedna połowe,piłka musi wpaśc za dwa słupki do bramki zbiórka w dp i idzemy na stadion , poszukuje dwóch dośc silnycj ochroniarzy najlepiej knight i sorc,aha i obrońca nie może wyjśc za połowe-bedzie oznaczona-...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() ale ja nie rozumiem jak mogą polacy brać udział w turnieju Copa America? Możesz sobie na niego wziąść brazylijczyków czy argentyńczyków ale nie polaków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() edytowane!!
![]() |
#9 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() a ja organizuje Lige Angielską ale zarezerwowana jest Barcelona, Real Madryt i Lazio Rzym ----edit: widze że zmieniłeś - ale jak coś organizujesz to zastanów sie żeby to ładnie wyglądało bo ja bym sie chyba nia zapisał na taki turniej jak organizator nie wie co chce... pozdr |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Zastanawia mnie fakt, dlaczego ktoś tutaj się zwie Pfk@ :/ Czuję, że moderatorzy powinni się tym zainteresować... póki co mam tego nicka na forum, zmiany nicków nie są jak dotychczas możliwe, jak będą to sam zmienię, lecz nie chciałbym być mylonym z kimś innym. Nie wiem jak "ten drugi Pfk" będzie się zachowywać ale tak czy inaczej nie powinno być dwóch osób o prawie identycznych ksywkach. A co do tematu... zła nazwa turnieju i troszkę słabo zorganizowane, może lepiej najpierw pozałatwiaj wszystko, później daj ogłoszenie, ale to tylko moje zdanie.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() Fajnie se pograc taki turniej czasem i bedzie on na swiecie Antice w AB.Ja skorzystam z tego nie wiem jak wy
![]()
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jo weź brylek to jest nie w ab tylko zbiórka w depo w ab i i tak wiesz że będziesz ze mną..
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() prosze zamknąc ten teamt :zainteresowani patrzcie tematPrzygotowania do turnieju