![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
Stan: Niegrający
|
![]() Rozmowa z pewną starsza pania przez telefon:
http://rapidshare.de/files/20779427/REC09.wav.html Rozmowa własnej roboty nagrana z kumplami ;] ze studia "4 Piętro" Godne ściagnięcia jest czyste mozecie sprawdzać Niedługo bedzie nowy speker z lepszym głosem i nie bedzie ze nasmiewanie ze starszych pań ![]()
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! Ostatnio edytowany przez Nevons - 19-05-2006 o 16:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() HUAAHUAAHUAAHUAAHAUAHUAHAUAAHUA
fajny glos mial ten koles z tartaku :d robcie wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Popieram ten 1 komentarz!!!!!!!!! DO DUPY!!!!! NASMIEWACIE SIE Z STARSZEJ PANI!!!!! WEZ WYJC!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: sam se WYJć buraku.
Co wy gadacie? LUDZIE!. Ta rozmowa była piękna-ziomek masz zaj... głos ;P. Totalna beka, nic wulgarnego, lajtowe. Swietne ! gratz dla Was ![]() Hasła tej baby czytajac numer: "dwa, czi" ![]() pozdro, more plx/
. Ostatnio edytowany przez Luthi - 19-05-2006 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wkręcalem juz kiedys tak moje babcie ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ż A Ł O S N E.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() "jedziemy babcie od tylca" - Ja Ci stary współczuję jak ty lubujesz się w stosunkach z pokoleniem dziadków :S
"a pani jest jej mamą?" - On nie ma 15 lat, raczej z 10... Żałosny jesteś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() Badziewie, nie warto ściągać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() widze ze połowie sie podoba drugiej nie nie tylko chodzi o naśmiewanie ze starszej pani jakiejś której nie znam?Tylko to tez troche obrazuje rzeczywistośc jak ludzie sa łatwo wierni od tej pani bym wyciągnol nawet pesel i numer konta o ile ma =.= i przy tym troche śmiechu nie wszytkim musi sie podobać =.=
Cytuj:
Tak na boku co macie do rozmowy nie wulgarna ani nic tylko rozmowa nie żadne hamstwo ani nic Cytuj:
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! Ostatnio edytowany przez Nevons - 19-05-2006 o 16:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() dupne i denne!! Nie warto ściągać! Do tego z mp3 nagrywane ;] Musiałem na Mp3 to wrzucić aby zadziałało bo na kompie coś nie szło. MIŁEGO DNIA!! DUPNE NAGRANIE!
Gdyby cały świat był tak delikatny jak podmuch wiatru w moich dłoniach Gdyby wszystkie dni nie były policzone dla tych, Którzy chodzą bez celu po ulicy Gdyby przestrzeń między nami nie była tak trwała jak to czuję Nie byłoby smutnej piosenki |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ani to smieszne ani madre... i kiepsko nagrane-musialem sie dobrze wsluchiwac w to co mowi ta Babcia [;.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Jednym słowem lipa, nudne i nie śmieszne, nie warto ściągać...
Detektyw inwektyw to dopiero ma texty xD
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
![]() |
![]() Ostatnio z ekipą dzwoniliśmy na bąbie do zakładów pogrzebowych oto mój cudny dialog :
Ona-halo Ja-dzieńdobry czy to zakłady pogrzebowe ? ona-tak Ja-no bo ja bym chciał alufelgi kupić ona-co? Ja-węgiel chce pani kupic? ona-hehe a ile go masz? Ja- a tak z 7kg . Ale czy ja się dodzwoniłem do pogrzebówki? ona-to wegla niechce ale pod dobry numer zadzwoniłeś Ja-to może jednak węgla troche by pani chciała? ona- nie ! Ja-Bo ja słyszałem że tam ma pani szyby drewniane w kostnicy i tam fajny matrx jest ona-niemam czasu na takie głupoty Ja- pi**doli mnie to . klijent twój pan ona- kultury może troche panie klijencie Ja-a wez przestań kase za tą rozmowe odliczam od kosztów trumny ona-hehe śmieszny jesteś Ja-a laski pani robi? ona- nie! rozłączyła się ![]()
I Must Fly... Over The Sky... Over My Life... 1 Night + 9 Month = One Noob more Don't Worry , Don't Cry , Take Amfa And Fly Ostatnio edytowany przez Taka patologia - 19-05-2006 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Żyrardów
|
![]() @up
Nie no stary, po prostu bomba. Nie wiem tylko czy zdajesz sobie sprawę z tego, że to wszystko co wyskrobałeś nie jest za bardzo śmieszne... może poza tobą samym. Pomyśl w ten sposób - zamiast wydawac kasę na telefon i robic z samego siebie pośmiewisko w oczach innych ludzi, może nie wiem... kup sobie kostkę rubika! Poskręcasz sobie trochę i od razu ci szybciej minie czas. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |