|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy wiedziałeś o tym, że w Tibii są śmietniki?? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
54 | 90.00% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10.00% |
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Drodzy gracze, zapewne duzo razy widzieliscie depo, CALE ZAWALONA ZASTEPLOWANYMI PARCELAMI! Czy to czasem nie jest denerwujace?? Według mnie to jest BRADZO denerwujace, gracze powinni mniej smiecic. Ja wprowadziłbym to, że za kazdy STAMPED parcel dostawałoby się 1 gp (wtedy gracze nie rozrzucaliby tego po całym miescie. Oczywiscie, ludzie caly czas beda zostawiac, ale:
1. Byloby to w mniejszym stopniu 2. Newbie, ci bez kasy i ci "1gp plizzz" zbieraliby to. Paczki sprzedawałoby się w depo, u NPC ktory je sprzedaje. Druga rzecza jest zrobienie czegos ze smietnikami, o ktorych polowa graczy najprawdopodobniej nie wie. Ale to pozniej. narazie zajmijmy sie sprawa nr 1 ![]()
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Gdzie są śmietniki? Nigdy o tym nie słyszałem. Ja gdy dostaję parcelę trzymam ją w depo. (mam wszystkie rzeczy w domku więc zaśmiecone depo mi nie przeszkadza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Pomysł moim zdaniem bardzo dobry, też mnie to wkurza (choć sam też rzucam parcel na ziemie, ale na kupke je zzucam(przez co często mnie wyzywają od newbie)). A właśnie gdzie są te śmietniki??
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() ![]() smietnik to to w lewo o 3 kratki od lampy
Ostatnio edytowany przez Wievioor - 19-05-2006 o 20:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Aaa, to do tego to służy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Spx pomysl.
Na prosby: "plx plx iten plx plx " lub "2gp plx plx plx 2gp plx " odpowiadalbym idz sellnac smieci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() No nie wiem czy ktoś by się fatygował po 1gp. Zauważ, że viale też można sprzedać i to 5x drożej! Mało razy widać porozrzucane buteleczki? Co ci przeszkadzają porozrzucane śmieci? A jak ci przeszkadzają, to wyjdź z depo i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Pomysl ze sprzedawaniem parceli nie jest zly - jednak nobby krzyczace o free itens zawsze beda, po co maja zbierac smieci skoro moga pospamowac i moze cos zarobic przy tym? A co Ty chcesz ze smietnikami robic? Na miejscu CIPow usunalbym je calkowicie, w koncu w sredniowiecznym miescie nie bylo smietnikow, co najwyzej jakies miejsce na wieksze odpadki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie wydaje mi sie, zeby ktos sprzedawal parcela po to, aby zyskac 1gp. Najlepszym wyjsciem bedzie reczne sprzatanie depo + okolic przy kazdym odwiedzeniu. Moze ktos zalapie pomysl i bedzie tak robil. Lepsza praca spoleczna niz pomysly, ktore i tak pewnie nie zostana wprowadzone w zycie.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: samera
Poziom: 89
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() ta
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() LOL sterta parceli jest bardzo ale to bardzo przydatna.
Powiedzmy ze chcesz sie dostac na dach domku ale nie ma skrzynek obok zadnych a ty jestes na faccu - idziesz po parcele lezace sobie grzecznie w dp. Powiedzmy, ze chcesz miec parcel do blokniecia rotworma albo czegos innego do trainu - idziesz po parcele lezace sobie grzecznie w dp. Powiedzmy, ze chcesz kogos bloknac przy pkingu ale nie masz f bomby - idziesz po parcele lezace sobie grzecznie w dp. Powiedzmy, ze idziesz na paradox quest - idziesz po parcele lezace sobie grzecznie w dp. Jest jeszcze kilka zastosowan... Moze zmiencie nazwe tematu na Recycling?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze ze aprcele i bagi sa porozrzucane po dp! No kiedy sprzedaje lootbaga i mam jeszcze sporo cap i bp jest zawalony to poprostu biore aprcel lezacy obok mnie i mam... Pozatym co to za dp bez parceli
![]()